Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Itt elérhetők 7-es, 8-as fájlok, elvileg TCL-től van mind, csak talán az orosz oldalról, ha jól vettem ki, de nem bíztatok senkit a használatukra, nehogy valami gond legyen, én is csak a 8-asból a V500 verziót mertem mert azt valaki írta is, hogy nála hibátlan volt: [link]
Azzal annyi volt a teendő, hogy fel a pendrive-ra és a TV-n helyi frissítést választani, felismerte és le is frissítette magát, majd ugyanúgy teljes visszaállítást csináltam, ahogy a TCL írja, így most V8-T658T01-LF1V500 a verzió. A tv meg U55C7006 és az eredeti szoftver V8-MT58T04-LF1V373 volt, szóval akár itt is lehet valami hiba, hogy ez nem teljesen ehhez való.
Én is olvastam, hogy tudnak a hibáról, de konkrétan 2 ember is próbált segíteni, egyik sem mondta, hogy ez ismert hiba és lenne javítás, hanem, hogy a 8-as droiddal majd menni fog. Persze abból kiindulva, hogy elsőre azt is letagadták, hogy a tv támogatott lenne, nem tudom mennyire értettek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor