- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Ugyanez a gondom, írtam is róla korábban (65C805). Akkor az volt a javaslat, hogy csináljak gyári visszaállítást, fw frissítés után nem árt. Na most én ezt (még) nem csináltam meg, részben, mert nem akarok újra mindent beállítani, sok csatorna, stb...másrészt tartok attól, hogy egyéb hibák is előkerülnek, amik most "be vannak ragadva". De ez alapján akkor úgy tűnik, ez sem oldaná meg
Az adaptív fényerő kikapcsolásával nekem az a bajom, hogy nappal, jó fényes nappaliban is van, hogy valamelyik családtag tv-zik, meg a vaksötét nappaliban is éjjel. Az adaptív fényerővel így nappal is tökéletesen látható és éjszaka sem süti ki a szemem, viszonylag jól szabályozza (bár azt konkrétan nem néztem, hogy a csúszka is mozog-e). Na most ha ezt mindig a napszaknak megfelelően, a menüben turkálva kéne szabályoznom minden egyes alkalommal, én agyf.szt kapnék, az biztos. Én magamnak talán még állítgatnám, ha nagyon nincs más, de a családtagok biztos nem fognak a menüben fényerőt beállítgatni, azt sem tudják, hol van benne. Meggyőződésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül...
A többiek napszaknak megfelelően állítgatják a fényerőt?!
Én most pl. egy HDR10+ szabványú sorozatot nézek Prime-on vaksötétben, a fényerő 29-en áll, és miután visszaváltok tv-re, így csak kicsit süti ki a szemem, nem vészes. A sorozat kívánná a nagyobb fényerőt, de ha fentebb veszem, ez a kiba..ott fényerő úgy marad, SDR-re visszaváltáskor fájdalmasan vakít. Ezért számomra ez a kompromisszum elfogadható, de mindenképpen jobb, mintha az adaptív fényerőt kikapcsolva napszakonként és userenként állítgatni kellene...számomra az élhetetlen. -
peternac
tag
elvileg ki van kapcsolva, de megnezem (egy regebbi c728 amugy)
ezekben az uj fw-ekben viszont vegre van ket olyan funkcio, amit mar regota vartam h javitsanak:
- nullara leveve a hangerot vagy mute gomb eseten par masodperc mulva eltunik az athuzott hangszoro (mute) ikon
- a gyorsmenu/sav vagy mi (3 vizszintes vonal egymas alatt gomb) mar nem csak hdmi bemenetek alatt jon elo, hanem appoknal/home kepernyon is
nemtom miota vannak ezek, de nekem ujdonsag es tetszik (v503-rol nemreg frissitettem v605-re)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest