Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
belashx
üzenetére
Képi megjelenítésben szinte garantáltan jobb élmény lesz: QLED, 10 bit, jobb kontraszt, fényerő, HDR tartalom, stb............., de
Nekem 55JU6300 volt és ha jól emlékszem a H6400 még jobb is volt (,,csak" nem ívelt) szóval az natív 100Hz-es, még a C715 (gondolom ilyet vettél) natív 50Hz. A 100Hz plusz jó interpoláció után a belépő kategóriás 50Hz nálam azonnal verte a biztit (Számomra botrány volt a képfrissítés). Remélhetőleg a C715-ben kellően jó az interpoláció és nem lesz zavaró az 50Hz a 100Hz után
-
Kiskutya
veterán
válasz
belashx
üzenetére
Az első pillanatokban ne rettenj meg mert a gyári szoftver egy halom kaka. Rakd fel a hivatalos v363-at és csak utána tesztelj ha jót akarsz magadnak.
És magától nem fog frissíteni nem tudom hogy ez csak átmeneti dolog vagy a tcl ilyen de nekem 1x sem kínált fel friss szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És magától nem fog frissíteni nem tudom hogy ez csak átmeneti dolog vagy a tcl ilyen de nekem 1x sem kínált fel friss szoftvert.
Vhiktor