Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Szerintem nem sértődünk meg és én örülök, ha nálad nem jelentkeznek ezek a problémák.
Leszögezem még egyszer, hogy jó tv-nek tartom a 805-öst, és engem az háborított fel, hogy miért kell elrontani, ami jó volt. Remélhetőleg a következő frissítéssel javítják a hibákat, de én nem tudtam megvárni. Nekem is öregszik a szemem, de az ilyen hibákra és a képminőségre viszont érzékeny maradt, gondolom, mert sokáig dolgoztam a televízióban.
Amúgy meg az is igaz, ha valami rendben van, arról nincs mit beszélni és akkor íródnak a hsz-ek, amikor gebasz van és mondjuk tanácsot akar kérni az ember. -
Lackó1984
tag
Az akadozást nem a wifi sebessége okozza jelen esetben, hanem a tv firmware. Nekem LAN-on van mindkét TV. Az egyik egy C745, ezzel van a probléma. A másik egy LG G2, ezzel nincs semmi gond ugyanazt, ugyanonnan lejátszva.
Várom a hivatalos V101-et, hátha megoldja a problémámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest