Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Novakg2
üzenetére
Szia Nekem ez a tv van igaz szobában. Oldalról érkező fénnyel. Nappal is teljesen jól látni nem zavaró. Viszont a mennyezeten lévő világítás az tükröződik benne, de nem veszem annyira észre, Egyébként is mindig úgy nézek filmet, hogy sötét van. Nem tudom ha fentről érkezne fény milyen lehetne. De annyi biztos hogy jobban tükröződik ez a tv, mint ami előtte volt. Szerintem egyébként az eddig használt projektortól , biztos hogy jobb lenne. Ha pedig azt tudtátok használni akkor fénynél, biztos ezzel sem lesz gond. De kérdéses hogy nem e megéri venni ennyi pénzért egy erősebb projektort.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Novakg2
üzenetére
Hát nem sok ekkora van itt
talán 1 ----- ha falra megy ,és kicsit lefelé van döntve (ez nem tudom hogy lenne a suliban ---elvileg felülről így nem tükröződne a nagy fény ,de amúgy ha sötét a képernyőre épp mondjuk szöveget lőttök rá ,akkor az talán problémás lehet ,mert abban ha fekete a háttér ,az tükröződhet ( ha fekete
) ---amúgy meg biztos jóval erősebb a fényereje szerintem mit egy kivetítős átlag projektoré --- de van a hisense 100L5F-B12 kb olyan árban ,egy erősebb fényerejű projektor 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
talán 1 ----- ha falra megy ,és kicsit lefelé van döntve (ez nem tudom hogy lenne a suliban ---elvileg felülről így nem tükröződne a nagy fény ,de amúgy ha sötét a képernyőre épp mondjuk szöveget lőttök rá ,akkor az talán problémás lehet ,mert abban ha fekete a háttér ,az tükröződhet ( ha fekete
Vhiktor