- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
darius09 #2610 üzenetére
Felhősödést élőben tudod megnézni mikor otthon van a TV mivel minden egyes TV gyakorlatilag egyedi. Egy esetleges gyártási hiba bárhol előfordulhat.
Általánosan nincs felhősödési gyártási hibája a modellnek.
Legfrisebb fw verzióval előfordulhat sötétebb foltosodás de a korábbi fw-t visszarakva(igen, bármilyen fw-t fel lehet tenni!) eltűnik a hiba.
Fekete szerintem az LCD csúcsa!
Fekete képnél nincs bevilágítás. Ha a kijelző felén fekete képet kell mutatni akkor úgy vettem észre, hogy azt a felét egyszerűen lekapcsolja. Mármint a háttérvilágítást.
Dolby Vision féle dinamikus fényerő kezelés is teljesen rendben van.
HDR bőrszín nálam okés a 318-as fw-el.
Hangját nem tudom mert soundbar van rákötve.Láttam élőben a 65SM8050PLC-t és hát... TCL féle QLED sokkal jobb feketét tud. De érthető. Az LG-ben IPS van. Hiába NanoCell.
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
darius09 #2610 üzenetére
Felhősödés bármelyik márkánál előfordul ez akkor derül ki amikor megnézed. Kipróbálom max visszaküldöd ha nem tetszik. Hdr már javítva szoftveresen voltak gondok, legalább is nálam nincs gond a bőrszínnel. Fekete jobb mint egy ips, világos szobába full fekete sötétbe egy oled biztos jobbat produkál szerintem elfogadható. Han átlagos én sokat nem használtam erősítő van de [itt] egy videó régebben valaki kérte én csináltam a tv saját hangja szól nem tudom segít e. Az hogy megéri e neked kell eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged