Új hozzászólás Aktív témák
-
AtaWrc
aktív tag
Hát nem tudom, heverőn tévét javítani?
Én nem engedném, szálló por, feszülés, ezeknek a tévéknek már csak műanyag az előlapja, nem üveg.
Elmondom az én garanciás történetem:
Ügyfélszolgálatot felhívom, kedvesen kérdeznek, tájékoztatnak:
Számláról, garanciáról, és a hibáról, a sorozatszámról, ha tudok csináljak fényképet, küldjem el emailben.
Ez azért kell nekik, hogy ellenőrizni tudják, hogy jogos a garanciás követelésem, és nem kell fölöslegesen kijönniük.
Aznap este felhívnak, hogy erre járnak meg tudom-e esetleg oldani holnap valamikor.
A futár a megbeszélt időpontban jelentkezett, előtte rám csörgött.
A tévét a szállító előtt látványosan telefonon lefilmeztem, evvel a szállításból, javításból eredő gondok, karcolások, stb. levédve.
A doboz nem kötelező, csak, könnyebb biztosabb a szállítás, őket is meg lehet érteni.
Én eddig csak pozitívan tudok nyilatkozni a szerviz garanciás hozzállásához.
Nem hiszem hogy ilyen gyorsan bármelyik más gyártó garanciás javításban intézkedett volna. -
ρσгτσ
addikt
-
Celtis
veterán
Tedd helyre őket.
Az normális, ha a számla és garanciajegy másolatát , meg a készülék gyártási számát kérik. Utóbbi a csomagoláson és szerintem a tv menüjébem is megtalálható.
Ha helyben nem tudják javítani, akkor gondoskodniuk kell az elszállításról, beleértve a falról leszedést és visszarakást, ami éppenséggel nem egy nagy dolog.
Mondjuk jobban jársz ha megvan a doboz és úgy viszik el. De a csomagolás megléte nem garanciális feltétel.Semmi nem fog javulni egyébként ha újraflashelik a szoftvert. Pótcselekvés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged