Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell notebook topic
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis #20366 üzenetére
Igen! Erről itt is volt már szó és pont arra jutottunk, ami az általad linkelt felső képen is látszik, a képen a felső csík látszik mert alatta nagyon világos téma van. Míg az alsó fekete csík nem látszik, mert ott nagyon sötét a kép széle!
Középső képen is ez látszik, csak mivel ott szinte mindenhol világos a képszéle, így alul és felül is világos a fekete csík. -
Solymi81
aktív tag
válasz
Celtis #20366 üzenetére
Én pont emiatt nem vettem meg, a tesztekben jelezték ezeket a problémákat és várnak egy ideje FW frissítésre, de állítólag (ezt nem tudom), még nem reagált erre a TCL.
Nekem ma jött meg a C745, nagyon szép képe van, igaz tegnap még szemeztem a c485-tel is, volt lehetőségem megnézni Alzánál.
Persze demóképek mindkettőn jók, a C745-öt meg majd alap beállítgatás után kezdem el megnézni, hogy filmeknél milyen.
A miniledben nagyon gondolkodtam, mert csak 60-70k lett volna a különbség, debefürödni meg nem akartam vele.
Meg úgy voltam vele, hogy jó áron jutottam a tv-hez, ha eladom, akkor se lesz nagyon bukó és akkor már veszek egy rendes OLED-et vagy Miniledet 2-3 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest