Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Igen! Erről itt is volt már szó és pont arra jutottunk, ami az általad linkelt felső képen is látszik, a képen a felső csík látszik mert alatta nagyon világos téma van. Míg az alsó fekete csík nem látszik, mert ott nagyon sötét a kép széle!
Középső képen is ez látszik, csak mivel ott szinte mindenhol világos a képszéle, így alul és felül is világos a fekete csík. -
Solymi81
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Én pont emiatt nem vettem meg, a tesztekben jelezték ezeket a problémákat és várnak egy ideje FW frissítésre, de állítólag (ezt nem tudom), még nem reagált erre a TCL.
Nekem ma jött meg a C745, nagyon szép képe van, igaz tegnap még szemeztem a c485-tel is, volt lehetőségem megnézni Alzánál.
Persze demóképek mindkettőn jók, a C745-öt meg majd alap beállítgatás után kezdem el megnézni, hogy filmeknél milyen.
A miniledben nagyon gondolkodtam, mert csak 60-70k lett volna a különbség, debefürödni meg nem akartam vele.
Meg úgy voltam vele, hogy jó áron jutottam a tv-hez, ha eladom, akkor se lesz nagyon bukó és akkor már veszek egy rendes OLED-et vagy Miniledet 2-3 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Update 11.15. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor