Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ricsik
üzenetére
Nem tudom, de kétlem hogy a saját tvikbe harmadosztályú vackokat tesznek.
Én sonynal és panasonicnal is láttam ugyanazokat a hibákat mint LG-nél. De mivel LG-ből vagy 10-szer annyit adnak el mint a másik 2ből összesen, ezért többen találkoznak hibás darabbal, így a fórumokra is több panasz kerül fel.Én csak egy saját példával tudok élni, amit saját szememmel láttam, igaz az autóipar volt, de ugyanaz ment a suzukiba, skodaba, bmw-be és mercibe is, csak a drágább márkáknak drágábban is adták a gyárból, hajszál pontosan ugyanabból a gyártásból. Igaz ez már több mint 12 éve volt.
-
tomp
félisten
válasz
ricsik
üzenetére
Simán el tudom képzelni ezt.
Termelői üzemben dolgozom. Nálunk is így van. Ha az ügyfél megfizeti a fullos minőséget akkor miért ne.
Ha az LG nagyobb bevételhez jut azzal, hogy az első osztályú panelt külső gyártóknak eladja akkor meg is teszi.
Ők is csak a grafikont nézik, hogy minél nagyobb legyen. Nagyobb pedig akkor lesz ha nagyobb haszonnal tudják eladni a panelt. Ha saját maguk által összerakott LG tv-vel kisebb a haszon ugyan azzal a panellel akkor az veszteség.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor