Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
peternac
üzenetére
A TV saját médialejátszóját nem próbáltad? Én max a nagyon régi videókat, amiket az nem játszik le, ahhoz használok Kodit.
Igaz nekem külső HDD van a TV-re kötve és simán viszi a 4K-s tartalmakat akadásmentesen a saját médialejátszójával. (Majdnem lehagytam: Nekem C735 van.) -
törölt tag
válasz
peternac
üzenetére
Nálam full stable (Maven nem volt az) egy OMV media serverről etetem, plusz stream (Ezra add-on) Firestick 4k, még a régebbi, nem a plus. HDR10+ -ról le kell mondanod, cserébe van statikus HDR és DV SL/DL egyaránt. (van kompatibilitási mód a beállításokban)
A TV-t kijelzőként használom, belépő C725, annyit bőven ad, amennyit fizettem érte, de a szoftver egy kalap ... na de van jobb, így nem érdekel.
Nem tudom már, mik voltak a gondjaim vele. Kezdetben próbálkoztam, aztán dobtam az egészet a francba. A FS hibátlan ebből a tekintetből, az előző plazmámon azt használtam "okosítónak" nem gondoltam volna, hogy visszakerül, de így utólag nem bántam meg.Sztem felejtsd el Te is, tódozott-fótozott vacak, ha visszaolvasol, szinte mindenkinek szoftveres gondjai vannak. Szedd le a TV-t netről, tolj bele valamit okosítót, ami szimpatikus, és nem lesz több problémád vele. A kijelző már az én belépő modellemen is gyönyörű képet ad. Azzal kell foglalkozni, ami érték benne, ami meg nem úgy sikerült, azt el kell felejteni. Szerintem ennyi a titok
Sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok sikert
Vhiktor