Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz peternac #15794 üzenetére

Nálam full stable (Maven nem volt az) egy OMV media serverről etetem, plusz stream (Ezra add-on) Firestick 4k, még a régebbi, nem a plus. HDR10+ -ról le kell mondanod, cserébe van statikus HDR és DV SL/DL egyaránt. (van kompatibilitási mód a beállításokban)

A TV-t kijelzőként használom, belépő C725, annyit bőven ad, amennyit fizettem érte, de a szoftver egy kalap ... na de van jobb, így nem érdekel.
    Nem tudom már, mik voltak a gondjaim vele. Kezdetben próbálkoztam, aztán dobtam az egészet a francba. A FS hibátlan ebből a tekintetből, az előző plazmámon azt használtam "okosítónak" nem gondoltam volna, hogy visszakerül, de így utólag nem bántam meg.

Sztem felejtsd el Te is, tódozott-fótozott vacak, ha visszaolvasol, szinte mindenkinek szoftveres gondjai vannak. Szedd le a TV-t netről, tolj bele valamit okosítót, ami szimpatikus, és nem lesz több problémád vele. A kijelző már az én belépő modellemen is gyönyörű képet ad. Azzal kell foglalkozni, ami érték benne, ami meg nem úgy sikerült, azt el kell felejteni. Szerintem ennyi a titok :) Sok sikert

• Louro

őstag

válasz peternac #15794 üzenetére

A TV saját médialejátszóját nem próbáltad? Én max a nagyon régi videókat, amiket az nem játszik le, ahhoz használok Kodit.
    Igaz nekem külső HDD van a TV-re kötve és simán viszi a 4K-s tartalmakat akadásmentesen a saját médialejátszójával. (Majdnem lehagytam: Nekem C735 van.)

Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák