Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- SSD kibeszélő
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Mondjuk a dolby vision plecsni csak attól függ hogy licenszelve lett-e a technológia és néha csak vevőcsalogatónak jó. Haverom 7900-as LG-t vett ami fényerőben jóval alul marad ezen a TCL-en mégis Dolby vision-nel hirdeti magát. Pedig pont hogy egy rakás fényerő kellene a jó HDR hatáshoz.
Tegnap amúgy beverte a TV az utolsó szöget is a koporsójába.
Vasárnap elment a fél délutánom hogy beállítgassam színcsatornánként a színtereket. Tegnap este indítom a TV-t és ugyanazok a gyári okádék pirosak meg magenták fogadtak mint előtte. Ránéztem a beállításokra és minden visszaállt 50-re az egyéni színtér alatt.
Ezen kívül feltettem az ajánlások közül a T-cast alkalmazást. Illetve igazából ez a telómra töltötte le az alkalmazást. Kicsit tesztelgettem kép és videó küldést meg hangvezérlést és nem tudom hogy ennek hatására-e de azóta nem működik a kis távirányítóval a hangvezérlés. Ledaráltam már minden appot, ma csinálok egy gyári visszaállítást is remélem az megoldja majd.
Ja és ezek után kikapcsoltam a TV-t, elmentem fogat mosni és arra jövök vissza a szobába hogy indul az android és kapcsol be a TV adás. Készen van teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest