Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Stealth #14803 üzenetére

Melyik Kodi verziót használod?

Elvileg van egy "nightly build" nem hivatalos telepítő, ami DV képes, de nem túl stabil. Én eddig 3x tettem újra, de most meguntam. Legutoljára akkor szállt el, mikor az Estuaryt le akartam cserélni. Dob egy hátast, és többé nem hajlandó elindulni.
    Matrix 19.0 verziószámú edition.

Próbáltam alternatívákat is, mint pl Streamio, vagy a Syncler, de mindnek van valami nyűgje, ami miatt nem az igazi nekem.
    Kodi/Ezra volt eddig a legjobb páros, különösképp hogy kezeli a helyi hálózatot is. (Állítólag a Syncler is, de a beállításokban nekem azok a menüpontok hiányoznak, amiket a tutorialok említenek. Lehet a Firestick miatt)

Az érdekes az, hogy mind a Syncler, mind pedig a Stremio támogatja, illetve, DV adatfolyam megnyitásakor a TV jelezte, hogy felismerte Dolby Vision-nek. :Y

update:
    Annyi, hogy Syncler alatt az MX Playert állítottam be alapértelmezett lejátszónak, és ebből a Pro verziót telepítettem. Szintén van Dolby Vision. Ez számomra érdekes, mert nem egy olcsó licence van a DV-nek. Most meg hirtelen minden tudja?

Új hozzászólás Aktív témák