- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Gino20 #14764 üzenetére
én eddig ezt az '55 felett jobb a panel dolgot úgy ismertem hogy ez egyes Samsungoknál ment olyan formában hogy 55től VA panel volt alatta meg ips a tv-ben..
saelin
Dolby Vision téma.
akkor te legalább előrébb vagy.
Mindenestre tartom még a dolgot hogy feltehetőleg a releas-el van baj. lehet hogy ufo 971 nem blurayról szedi hanem netflixről vagy más streaming csatornáról? mert azzal tele a reddit hogy aki streamingen néz Dolby Vision-t ott vannak hasonló gondok.még aki bluray-en ott nincs. nos nekem nincs bluray lemezem csak ugye a virágbolti remux-ok.
de majd fogok próbálgatni külföldi remux-okat meg bd50-eket(csak az ehuni legnépszerűbb virágbótban ilyen nincs), mindenestre nem minden DV filmnél van ez a fényerő váltakozós probléma. de bizonyítandónak majd beszerzek valami külföldi relase-t ha lesz időm kedvem energiám ezzel szarakodni -
Zoleee83
addikt
válasz
Gino20 #14764 üzenetére
Ha nem játszanék nem is lenne nehéz választás.
Viszont így meg el kell gondolkodni, mert az 55C735~300k de akkor meg már ott az 55C835~350k-ért.
Az lényegesen komolyabb készülék +50k felárért.
De ezért jó a topic, mert majdnem megrendeltem csípőből a kisebbet, nem gondolva, hogy gyengébb panellel szerelték.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest