Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
válasz
petrosilov #1379 üzenetére
Két típus volt nálam, az előző 30°-os, a mostani 170°-os, szóval kicsit zsákbamacska :D
-
Salex1
őstag
válasz
petrosilov #1379 üzenetére
2 hete vettem én is meg a 50DP600-at, hálószobában nézzük ~3m-ről.
Nekem a youtube nem szaggatott, bár nem sok 4K tartalmat néztem, inkább csak kipróbáltam (szerintem nem is fogom kihasználni soha).
HBO go-t nem próbáltam.
Betekintési szögre vonatkozóan, pont valamelyik nap néztem, hogy még majdnem teljesen oldalról is nagyon jók a színek. Szóval a 170 fokra teszem a voksom.
PC-ről használom, és most csak a 1920x1080 felbontáson megy, de így is nagyon jó.
SD Divx film is teljesen élvezhető rajta, szép képet ad, de a 720p meg már kimondottan tetszik nekem. És a mindennapos sorozatainkat nem töltöm nagyobb felbontásban úgysem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest