Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz KRoy19 #1052 üzenetére

Tényleg nem vagyok guru, de az elnevezés, azaz képfrissítés alapján csak arra tudok gondolni, hogy a 120Hz gyorsabb mint a 60. Az összehasonlítás ugyan úgy ,,készült", szóval Netflixen ugyan az a film a saját TV-men jóval folytonasabb, de amúgy igen, valami képjavítás gyors jeleneteknél: normál módba van állítva.

Soul:
    x9006 ha jól látom QLED technológia. Az nekem is bejönne :) szóval nem a márkában bizonytalaodtam el hanem a pillanat hevében (a jelzett akció időtartama miatt) választott típusban.

redati:
    Köv héten elvileg megkapom a TV-t. Tesztelem majd, de ha minőségi / élvezeti romlásnak élem meg, akkor visszaküldöm, viszont ez esetben ráfizetéssel valószínűleg samsung QE65Q65RA cserélem, ami ugyan kisebb (lemértem 4.5m a távolság), de láttam élőben és igen meggyőző volt, igaz ha jól tudom a samuk nem tudják a DV-t.

subset:
    Na ez jó hír :) . Ezek szerint neked EP660-od van? Elégedett vagy vele? Olvastam, hogy a gyártó által SMART HDR-nek nevezett, azaz SD tartalmak javítása a valóságban abszolút nem tapasztalható, szerinted?

Köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák