Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31986 üzenetére
Lefotózod, hogy mire gondolsz? Ma nekem is megérkezett, de még nem voltam otthon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
István 67 #31949 üzenetére
Kérdés az, hogy a TV nézési szokások milyenek. Normál TV adást tekintve, OLED -nél lényeges. Annál azért alacsonyabb fényerőt kellene használni. HDR/DV anayagnál mehet a maximum fényerő.
Illetve ha 1 csatorna rendszeresen, órákig menne, akkor szerintem annyira nem ajánlott az OLED. Például ha napi 6 órát megy rajta a Duck TV. Vagy például háttérzaként megy a TV napközben.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TheMartin03 #31946 üzenetére
BF, ünnepi időszak. Szóval esélyes, de ezt előre senki nem tudja megmondani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TheMartin03 #31944 üzenetére
A fenti link alatt a lap alján van az akciós szabályokról szóló pdf. Ott van benne.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pocokk #31937 üzenetére
Az ár jó, de az Euronics nincs benne az 5 év promóban. Én inkább várnék, ha nem sürgős.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
pepimama #31877 üzenetére
OTA nem is nagyon hiszem, hogy fel fog menni, mert a te TV -d még az előző platformon van. Ahhoz egy IMG kell neked, és más telepítési módszer. Vagy már Google TV van rajta?
Szerk.:
A telepítés pedig így néz ki OTA és IMG esetében, de az egyiket felettem már kenicsab is írta. -
ρσгτσ
addikt
válasz
soldi3r #31857 üzenetére
Én jelenleg, ha mini LED -et keresnék, akkor a 765 -öt venném.
Mióta okos rendszerek vannak, azóta kétséges, hogy egy készülék okosító nélkül kibírja 10 évig. Ezzel szerintem érdemes számolni. A szoftveres támogatás hiánya miatt (gyártó és app fejlesztők). Plusz arra is van esély, hogy egy idő után már nem úgy működik az OS, ahogy kellene.
Az meg hogy a mai TV -k hardveresen bírni fogják -e 10 évig jó kérdés. Szerintem nem.
Szerk.:
Jah és itt van a TCL promóciós oldala. Itt megtalálod a feltételeket, szabályokat.Mind a három készülék benne van, de nem mindig naprakész a pdf, ez már korábban is kiderült.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31807 üzenetére
Meglátjuk. Megrendeltem, aztán majd kiderül.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31810 üzenetére
Garanciális ügyintézésben szerintem az LG toppon van. Csal tőlük meg nem vennék OLED alatt semmit.
TCL kategóriájában jó minőséget nyújt, és ha szoftveresen is kevés probléma van az adott típussal, akkor mindenképp jó választás lehet. Főleg, ha valaki kifejezetten droid rendszert keres kicsit nagyobb szabadsággal, mint máshol.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #31807 üzenetére
65 colos.
Szerk.:
Nem gondolom, hogy rossz képe lenne, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre. Nyilván van ennél jobb QLED, illetve nem üti meg a mini LED szintet, de nem is várok nagy extrákat a fent említett tartalmak mellé.Normál tartalmakat, ha jól jeleníti meg, jó a mozgás rajta, nincsenek szoftveres anomáliák, nagyjából egységes a kép, nincsenek "foltok", illetve jók a színek is, akkor szerintem jó választás.
-
ρσгτσ
addikt
C655 milyen kép- és hangminőségben? 80-90 százalékban normál TV adáshoz, többi YouTube mese, kevés streaming sorozat. Szoftveresen mi újság most nála? Rendben van?
Szerintem erre felesleges mini LED.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vaksi8 #31786 üzenetére
Még beeshet egy jó ajánlat valamelyik mini LED -re a következő 2 hétben, amíg az elállási lehetőséged tart.
Jó TV szerintem a 745, és nyilván nem azt mondom, hogy cseréld. De ott van még felette a 805 is, ami már mini LED, mint a 845. Persze utóbbi egy nagyobb ugrás 745 -höz képest.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
boborján2 #31705 üzenetére
C728 még régi felülettel kezdett, nem Google TV. Így könnyen lehet, hogy nagyjából semmi nem érkezik rá régóta. Ahogy például C725 -re sem, maradt a régi felületen.
Én korábban Telegram -ról frissítettem Google TV -re.
Szerk.:
TCL nem viszi túlzásba a rendszer/felület felfrissítést sem. Pedig azonos droid verzión alapul. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis #31603 üzenetére
Ez így van, de ettől még nem hiszem, hogy el fogják fogadni. Illetve nem vagyok jogász, de nem vagyok biztos benne, hogy önmagában az visszaigazolás elegendő a garanciális jogod érvényesítéséhez.
Szóval nem látom túl tisztának ezt a helyzetet, és ha még meg is állja a helyét, elegendő már a visszaigazolás is, akkor abban sem lennék biztos, hogy egyszerű lesz átvinni ezt a folyamatot TCL -nél.
Bárhogy is van, ez elég hülye megoldás, és igen kellemetlen helyzeteket tud teremteni évek múlva.
Szerk.:
Közben a Vodafone már bekerült a TCL CARE akciós szabályokba. Korábban amikor néztem, még ők sem voltak benne, de frissítették a szabályzatot. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis #31599 üzenetére
Azért erre kíváncsi lennék a gyakorlatban is, mert a promóciós szabályok tartalmazzák, hogy melyik kereskedőnél érvényes. Mert az is kapcsolódik a feltételekhez.
Ilyen esetben meg a visszaigazolással kitörölheti az ember. Persze bele lehet menni, hogy jogilag ez mennyire állja meg a helyét, de szerintem senki nem fog ezért hónapokig vagy évekig pereskedni.
A TCL valószínű azért sz@rik rá magasról, mert úgyis kérni fogják a számlát a kiterjesztett időszakban (is?). Vagy ha nem, akkor szimplán balek az egész cég.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis #31597 üzenetére
Az gáz...és pont ezért kellene normális kontrol.
Ha valaki szándékosan "rosszul" regisztrálja be TV -t, akkor még a visszaigazolásról sem derül ki, hogy amúgy nem jogos.
Tehát mondjuk a 3 éves TV -t el tudja úgy adni, hogy 2 év garancia van még rá. Közben pedig mégsem, és ez a vevő számára sem derül ki, amíg nem lesz valamilyen probléma.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Alarikman #31594 üzenetére
Az oké, hogy engedi, csak ő (legalábbis a fentiek alapján úgy értelmezem) beszél is velük. Tehát hamar kiderül, hogy mi erről a TCL álláspontja.
Mert az egy dolog, hogy valaki feltölti akár az anyósa fényképét is, csak később nem ártana, ha a kiterjesztett garanciát is tudná érvényesíteni.
Szerk.:
Mellesleg engem is érdekelne, hogy Digi -n keresztül lehet -e érvényesíteni. Mert szerintem nem, de ilyenkor jól esik, ha megcáfolnak, és ezt írásba is adja a TCL. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Nagya21 #31589 üzenetére
Jogilag két különálló cég. De ha mégis elfogadja a TCL a regisztrációt, akkor azt írd meg légyszíves. Mert másoknak is hasznos infó lenne, mivel semmi arra utaló jel nincs a Digi -nél, hogy a náluk vásárolt TV -hez jár az 5 éves plecsni. Legalábbis én nem látok ilyet.
-
ρσгτσ
addikt
Persze értem és tudom a tulajdonosi viszonyokat. Illetve azt is, hogy van közös pont a vezetésben a két cég között. De jelenleg (még) két különálló cég, és a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft -vel kötöttél szerződést, ami az ő vezetékes internet és/vagy TV szolgáltatásukhoz kapcsolódik.
Így a Voda promó nem értem hogy jön a Digi vásárláshoz.
Vagy van valami olyan infód, amiről én nem tudok?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
boborján2 #31473 üzenetére
Egyébként évek óta küszködik a TCL szoftveres problémákkal. És az a legjobb az egészben, hogy sokszor teljesen random módon. Tehát lehet van akinél jól működik minden, másnál pedig hiba hátán hiba van.
Nekem volt olyan, hogy store keresőt nem tudtam használni, mert mindig befagyott. Ezen semmi nem segített, nekem kellett megoldani más FW -vel. Akadás problémákkal is találkoztam már az évek során.
Vagy hogy a micro SD, pendrive tartalmát egyszerűen képtelen beolvasni. Közben pedig több készüléken is gond nélkül ment. Samsung, LG, vagy akár szintén droidos Sony -n.
Ez sajnos ilyen. El kell fogadni, hogy a TCL nem igazán áll a helyzet magaslatán, ha szoftverről van szó. Akinél minden frankó az örül. Vagy ha nem frankó külön eszközöket vásárol, hogy az legyen. De ettől még ez nem jó.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koko52 #30848 üzenetére
Az érdekes. Nincs ötletem. Lehet az Aliexpress csoportban kellene megkérdezni, hátha tud valaki segíteni.
Az biztos, hogy én meg tudnám venni. Tehát működnie kellene nálad is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #30747 üzenetére
Mikroszálas törlőkendő normál takarításhoz, és Rossmann -os Domol makacsabb dolgokhoz. Évek óta ezt használjuk minden képernyőn. Legyen az LCD vagy OLED.
Kisgyerekek mellett, ha nem kajás kézzel nyúl hozzá, akkor még egy mikroszálas is bőven elég. Szóval normál takarításhoz nem nagyon kell túlvariálni a témát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Volband #30456 üzenetére
Az eMAG egy marketplace jellegű oldal kereskedőknek. Egy termék több kereskedőtől/forgalmazótól is elérhető lehet. Ahogy a fenti 55 colos C845 is
Ezen a linken nézd, ez eMAG -os forgalmazás.
Persze árváltozások ettől függetlenül is vannak, de érdemes erre figyelni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #30453 üzenetére
Használtan, ha valaki talál 1 vagy 2 év gyártói garanciával TV -t, az szerintem jobb ajánlat a fentinél. Nyilván ártól és állapottól függően. Mert mondjuk látható fizikai behatás necces lehet garanciáztatásnál.
Egyébként G szériára van még további garancia csak a panelre. A gyártói, alap 3 éven felül. Az sem utolsó szempont. Bolti garanciánál ilyen nincs.
Szerk.:
Itt van például a G2-nél is, hogy ne friss modellt említsek.Ráadásul az LG garanciája egyáltalán nem rossz Magyarországon. Így nem mindegy, hogy van -e rá vagy nincs.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gab1ka #29970 üzenetére
Viszont drágább mini LED TV -k mellé fel lehet írni, hogy nagyobb lesz a fényerő, mint OLED -nél. Attól függ melyiket veszed. Persze akinek ez fontos. Mert ilyen is van.
Egyébként meg szerintem képminőségben, betekintési szögben az OLED a király.
Beégéstől meg már szerintem annyira nem kell tartani, mint régebben. Feltéve, ha nem nézed 24/24 -ben a CNN -t maximum fényerőn.
-
ρσгτσ
addikt
Soundbar -ok mit használnak manapság? HDMI és vagy BT? Van még ami mostanában jack dugót igényel? Tényleg érdekel, hogy milyen igény alapján keresik ezt a csatlakozót.
Szerk.:
Anno vezetékes fejhallgatót én is használtam, de nekem megváltás volt, amikor már lehetett kapni vezeték nélküli verziót. -
ρσгτσ
addikt
válasz
blakey #29789 üzenetére
Nem viccelek, régiónként eltér, és egymást győzködik az emberek, hogy de van, de nincs. Pl. C1 -en nálam itthon tuti van, mert már véletlenül rányomtam.
Samsung -nál S90C -n, és az előző mini LED -en sem volt már. De ott elő lehet hozni szerviz menüből. Bár engem nem kifejezetten hoz lázba a téma, így nem nyúltam hozzá.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #29785 üzenetére
Lehet, nem sűrűn használtam ezt a funkciót. LG -nél és Samsung -nál is sűrűn előforduló kérdés. Ott elvileg megy a szerviz menü mókolás, ha nincs.
Szerk.:
Szerintem 845 -nél sem lesz, mert korábban itt is kérdezték, de nem jött rá válasz. Majd hátha ír valaki okosabbat, pontosabbat. -
ρσгτσ
addikt
válasz
klaya86 #29783 üzenetére
Ha a szolgáltató engedélyezi, akkor ott korlátozott módon szokott lenni mindegyik. Pl. Direct One -nál az online applikáció alatt is működik, de azt hiszem nem minden csatornánál. Bár ott nem külső eszközre mentesz, hanem online éred el ezt a szolgáltatást.
Szerk.:
Mi sem használjuk. Csak mióta van gyerek, néha mesénél. De a videótár jobb funkció. -
ρσгτσ
addikt
válasz
klaya86 #29781 üzenetére
Már nem sok TV -n van PVR vagy TimeShift. Illetve nem tudom van -e még olyan az újabb TV -k között, ami tudja. Gondolom okkal van így.
TCL -nél nem tudom aktiválni lehet -e valahogy, érdemes körülnézni a neten. Pl. szerviz menüből. Valószínű attól függ, hogy teljesen kimaradt -e a szoftverből, vagy csak ebben a régióban tiltották le.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Azok közül se mindenki irkál, akik nincsenek megelégedve. Pl. én sem. 2 TCL TV után, amiből már csak az egyik van meg.
Oké, nem c805, de azért látszik, hogy a márka küszködik szoftveres problémákkal, és ez nem újdonság, évek óta így van.
Nem sajnálom egyébként, hogy őket választottam, mert tök jó TV -ket árulnak. De az biztos, hogy drágább készüléket már nem vennék tőlük. Például ha lesz náluk is OLED.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #28991 üzenetére
Illegálisan letöltött filmekre gondoltam. Amit jobb minőségben le lehet szedni, mint a streaming app -ban elérhető változat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pendragon911 #28986 üzenetére
Én a TV -ket 2-3 filmet futtatva szoktam beállítani. Ami persze nem az ordas nagy látványról szól, de jobban látszik a TV tudása és jobban látom azt is, hogy egyes jeleneteknél valami nem oké a beállításokkal.
HDR - Covenant
Itt a nyitójelenetet szoktam nézni, illetve később, ahogy megy az űrben a hajó. Majd a hibernálásból ébresztés, valamint az előtte lévő részt, amikor mászkál Walter. Aztán a bolygón mutatott jeleneteket.DV - Végjáték
Végső harc, illetve az előtte lévő jeleneteket, amikor eljutnak a csettintésig, és ezzel visszahoznak egy csomó embert. Ott van kb. minden.Avatar -ból szerintem az első rész nagy csatajelenete (vége felé) tök jó a mozgásmegjelenítés tesztelésére. Onnan kezdve, hogy a lebegő kövek közül előjönnek azokkal a repülő "hátasokkal".
Utóbbi azért jó, mert jobban be lehet lőni a megfelelő mozgást a gyors kameramozgások miatt. Én natúrban szeretem úgy, hogy minden le van véve. Viszont az páromnak nem tetszik, így általában megpróbálom kompromisszumokkal beállítani, hogy mindenkinek jó legyen. Vagy kevésbé legyenek hibák mindenki számára.
További hibák feltárására, látványra meg ott van YouTube -on egy csomó tesztvideó HDR -ig.
Nyilván nem a legjobb egy streaming app a TV képességeinek bemutatására, de ha csak az áll rendelkezésre, akkor az is jó lesz. Pl. nincs BR lejátszó, vagy virágbolti film, ami magasabb, helyesebb, jobb minőséget nyújt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vhiktor #28641 üzenetére
Így gondolom én is. Ha valakinek belefér a keretbe egy Mini LED vásárlása, és még ki is használja a képességeit, akkor nem érdemes gyengébb minőségű készülékeket venni.
Szerk.:
Ha valaki mondjuk 24/24 -ben Jocky TV -t néz, annak szerintem felesleges drágább készüléket venni. De nála van konzol, PC, és talán még filmezni is szoktak. -
ρσгτσ
addikt
válasz
kenicsab #27670 üzenetére
Ennél nem láttam ilyen funkciót, de majd megnézem újra a manual -t és visszajelzek. Logikus az, hogy miután az adapter nem kap tápot, így nem tud kommunikálni a TV -vel. 3 különböző márkából egyikkel sem tudott.
Viszont logikus lenne az a megoldás is, amit te írsz. Abban már nem vagyok biztos, hogy a távirányító gyártója is logikusan gondolkozott. Majd megnézem.
Ma már nem nagyon tudom a TV -n tesztelni, mert fürdetés lesz és abba a szobába fektetem le a gyereket, de holnap majd megnézem.
Elsősorban amúgy PC -hez vettem, ott frankón funkcionál. Csak gondoltam kipróbálom más eszközzel is.
XenHai:
Akkor ezt megnézem holnap. -
ρσгτσ
addikt
válasz
XenHai #27669 üzenetére
A csíkos gombra ezt hozza ki, aminél ott van a felsorolásban a beállítások menübe való belépés is. Csak az pont nem látszik. Közvetlen gombot én nem láttam.
Ezt főképernyőről fotóztam. Mi TCL -t főleg online TV -vel, illetve YouTube -ra használjuk. Alkalmanként, ritkán megy rajta filmes app is.
TV adás mellett, vagy külsős filmezésnél nem tudom megnézni a funkciókat, mert az nincs rákötve. Majd konzolt tudok rákötni és megnézni, de az biztos nem ma lesz. Gaming mód miatt.
Szerk.:
Egyébként Samsung TV -n néztem, ott az air mouse kivételével jól működött a távirányító. LG TV -n csomó funkció, gomb nem ment, de az air mouse igen.PC -n pedig szintén működőképesek voltak azok a funkciói, amiket néztem. De arra is rá tudok majd még lesni, ha lesz még kérdés.
-
ρσгτσ
addikt
Jah hülye vagyok. Tavaly vettem egy hasonlót, de az már tényleg nagyon minimal.
Feltanítható Thomson, itthon is lehet kapni. 2 eszközt lehet rá programozni.
CRT TV -ket is használok retro videojátékozás miatt. Ahhoz meg nem kell sok gomb, csak hangerő, ki- és bekapcsolás, illetve bemenet választás.
Szerk.:
Ennyire egyszerű cucc, csak mostanában nem használtam, azért felejtettem el. Főleg a Trinitron PVM ment az utóbbi hónapokban, az meg nem távirányítós. -
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #27662 üzenetére
Nem tudom a mostani modelleknél hogy megy, de TCL -nél divat volt kettőt adni a TV -hez. Egy nagyobb, sok gombosat és egy kisebb, kevés gombos verziót. Mondjuk unboxing videóból kiderülhet.
Taníthatóból olyanra gondoltam, aminél egymás felé fordítod a két távirányítót. Egyiken megnyomod az adott gombot, aztán másikon azt, amire fel szeretnéd programozni.
Nekem anno Sony házimozi erősítőhöz járt ilyen, de gyártanak páran hasonlót. Arra például 4 távirányítót fel lehet tanítani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #27659 üzenetére
Neked nem két távirányítót adtak a TCL TV -hez? A kisebbik is egész minimal verzió, bár egy-két gombbal azon is több van, mint a linkelt távirányítón.
Megoldás lehet még talán egy tanítható távirányító. Régebben abból is voltak ilyen kevés gombos modellek. Most nem tudom mennyire vannak még ilyenek, mert én annyira nem vagyok oda értük.
-
ρσгτσ
addikt
Rendeltem Aliról egy távirányítót. Eddig úgy tűnik tök jól működik TCL TV -vel. Van air mouse is, világítanak a gombok, vagyis a mögötte lévő LED -ek. Szöveget is tudtam bevinni a másik felén lévő gombokkal, a házikó ikon is a home képernyőre irányít.
Akinek lenne még kérdése, az tegye fel bátran én megnézem.
Egyetlen probléma van: a TV kikapcsolásakor megszűnik a tápellátás az USB -n. Így bekapcsolni nem lehet vele a TV -t.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
nicu71 #27580 üzenetére
Szamaritánus -t néztem, szerintem nem volt vele gond ahhoz képest, hogy normál TV adás. Korábban már a MAX -on végignéztem.
beach head:
Holnap mentek ki, ha lesz rá időm. Nálam a TCL online adásokra van, így jelenleg nincs rákötve a Digi. De amíg ideiglenesen rajta lógott, addig a kódolt csatornákat is láttam. -
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #27574 üzenetére
Szolgáltatói boxot én nem használok, arról nem tudok nyilatkozni, de nekem ott van mindegyik TV -n a listában az összes kódolt csatorna is. Így az HBO is. Szintén Digi.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beach head #27572 üzenetére
Ha kikerested az összes csatornát, akkor elméletileg benne vannak a kódoltak is. Tehát többek között a HBO 1-2-3 is. Nincs a csatornalistában?
-
ρσгτσ
addikt
Pont erről beszéltem múltkor az OLED topikban, és nehezen hitték el, hogy vannak emberek, akik jónak látják az OLED demót IPS -en.
Mellesleg az is való igaz, hogy megfelelő fényviszonyok mellett, egy jó minőségű Mini LED -nél kevésbé feltűnő a technológia hátránya.
De például nagyobb látószögre valószínű én is inkább IPS -t vennék, ha nem lenne pénzem OLED -re.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
madgie #27371 üzenetére
Ha van mellette egy VA és megfelelő a vitt anyag, akkor azért szerintem boltban is látszik. De mint írtam, ez az én saját véleményem. Mert azért látom itt a fórumon is, hogy egészen mások vagyunk.
Van aki erős fény mellett egy IPS Mini LED -et is fantasztikusnak fog látni egy OLED demóval. Van akinek a Columbo is zavaró lesz IPS -en.
Nyilván TV -nél mindig az a legjobb, ha otthoni körülmények között teszteli az ember.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
madgie #27369 üzenetére
A kontraszt lehet nem tűnik fel mindenkinek, ezt én nem tudhatom. De amit írtam, az VA után akkor is észrevehető lehet, ha hiperszuper Mini LED IPS -re vált.
Használtam például elégedetten QN90A -t, de azért felismertem az IPS gyengeségét, és nem kellett hozzá OLED demót nézni.
Nyilván ezt mindenkinek egyénileg kell eldönteni. Erre jó a 14 napos elállás. Úgy legalább látszik, hogy otthoni környezetben, illetve a felhasználói szokásához mennyire illeszkedik az adott TV.
Szerk.:
Meg persze kipróbálható ez az üzletben is, ha talál valahol egy kiállított 65 colos modellt, és visz pendrive -on saját anyagot. -
ρσгτσ
addikt
válasz
tigribigri #27366 üzenetére
IPS gyenge fényviszonyok mellett, és sötét jeleneteknél vérzik el. Így ha más nem is tűnik fel neki, akkor VA panelről nagyobb méretű IPS -re váltani necces lehet. Még Mini LED -nél is. C725 -nek azért szerintem elég jó képe van.
Persze én nem akarok senkit sem lebeszélni róla, ezt mindenki döntse el maga. Online rendelésnél van 14 napos elállás.
-
ρσгτσ
addikt
Itt mondjuk lehet nem panelenként, hanem komponensenkénk kellene kezelni a problémát. Egy jobb műszerész, aki TV -kkel foglalkozik esélyes, hogy meg tudja oldani. Gondolom vannak még ilyenek(?).
Manapság a gyártói szervizekben már nem gondolkoznak kicsiben. Szimplán kicserélnek egy teljes panelt.
Most olvasom a neten, hogy G2 -vel is elég sokan szenvedtek ezzel. Ráadásul volt aki panelt cserélt, és utána rosszabb lett.
Bár lehet egy próbát megér...lerendelsz egy panelt és majd meglátod mire jutsz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmgyűjtés
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest