- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Kiskutya #6017 üzenetére
Nekem a Telekomos beltéri van rádugva HDMI-vel, majd a TV-be megy a hang, onnan optikán az LG házimoziba.
Azt vettem észre, hogy korábban (634-es FW előtt) a beltéri hangját hiába vettem lejjebb vagy feljebb, az optikán kijövő hangerőn ez nem jelent meg, tehát ha 1-esen, ha 30-ason volt a beltéri, akkor is ugyanúgy szólt, az erősítőn kellett mindig hangerőt szabályoznom. A 634-essel viszont már a beltéri hangját szabályozva is halkul vagy hangosodik a házimozi.
Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e ilyen ,de valamit azért csak tákolgatnak a szoftvereken. Bár fura, hogy ennek már a kezdettől fogva így kellett volna működnie, de csak a 634-esnél sikerült megcsinálni, hátha később a többi banális problémát is orvosolják (pl. a 4K-ban továbbra is képarányhibás gyári lejátszót).
Meg mondjuk továbbra is idegesítő, hogy a TV-t 1-es hangerőn kell hagynom, ha a házimozin megy a hang, mert amúgy kint marad a néma ikon...
-
RVR400
veterán
válasz
mikrofon #5874 üzenetére
Egy Speedtest-et nyomhatnál, meg a többiek is. Nekem 150-es net mellett wifin kb. 23 Mbps, kábelen kb. 28 Mbps sebesség van, emiatt akadozhatnak a nagyobb videók, mert ez az átvitel talán épp elég egy jól tömörített 4K-s videóhoz, de rosszabb tömörítésnél már kevés lehet az átvitel.
Mondjuk fura, mert kábellel viszont a Steamlinken keresztül megvan 90 Mbps, így tökéletesen játszható minden játék a gépről.
-
RVR400
veterán
Engem továbbra is az zavar, hogy a hálózat csak egy kis idő után éri el a maximális letöltési sebességét, ami mind wifin, mind kábellel olyan 26 Mbps, ami éppen elég a 4K-hoz, de a feltöltés még lassú állapotban is megvan 50 Mbps, ami az itthoni net maximuma.
-
RVR400
veterán
Keresgéltem kicsit.
-
RVR400
veterán
válasz
Görgőce #5269 üzenetére
"Unfortunately, programs such as YouTube and Netflix use protected content (DRM), Ambi light application has no ability to work with them. In order to make it work you should use the special client. For example SmartYoutube."
De elméletileg működhet sima médialejátszáskor.
-
RVR400
veterán
-
-
RVR400
veterán
válasz
AxBattler #5209 üzenetére
Előbb oldják már meg, hogy ne csak gyári alkalmazással legyen Dolby Audio, vagy ha ez nem is sikerül, akkor viszont a gyári lejátszó állítsa már be jól a képarányt, vagy ha ez sem megy, akkor legalább ne kezdjen el villogni a kép, amikor kézzel beállítom...
Azért ez elég bagatell hiba, viszont annál idegesítőbb, és ha nem lesz rá megoldás, akkor szerintem sokan inkább más gyártót választanak, mert a friss droid ilyen hibák mellett ugyanolyan idegesítő....
-
RVR400
veterán
Ez nem is lenne baj, de 616 alatt, ha beállítod automatikusra, akkor jól beállítja olyankor, csak folyamatosan villog a kép. Nem tudom, hogy más verziónál ez működik-e rendesen, de ez így nagyon zavaró.
És ahogy korábban is írta valaki, a Dolby hang nem jön ki sem MX Playerrel, sem VLC-vel, csak a gyári lejátszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest