Hirdetés
-
PROHARDVER!
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yzombeli
üzenetére
Szia!
Nekem egy ilyen van, olympus 10x50 ebben a kategóriában: [link] Egyik webshopban most pont 40. Nem rossz.
Pentax: annyival tud többet, hogy van rajta állványmenet-csatlakozó. Ha ez most nem is kell, később lehet, hogy hasznos.
Fomei: nem ismerem, de ha ebben az árban nitrogéntöltéses, az nagyon jó.
Lacerta: állványcsatlakozó és állítható szemkagyló. Ez utóbbi nagyon jó.A leírás alapján én az utóbbi kettő közül választanék. Mivel szemüveges vagyok, ezért a Lacertát valószínű, mert az állítható szemkagyló mindig hasznos, a nitrogéntöltés meg csak bizonyos helyzetekben.
Ezek szerint az általam vett Olympus viszont a mostani mezőnyben ár/tudásban nem jó (nem is BaK-4).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lugosi