Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Capricornus
üzenetére
Köszönöm a választ.
Igen sokat töröm én is a fejemet, hogy mitévő legyek felszerelés ügyben. Vagy kicsi felszerelés, alapokhoz, hátha kiábrándulok belőle, megspórólva egy rahedli pénzt (
) vagy gyűjtsek egy nagyobb felszerelésre, ami közelebb van a 7 számjegyhez, mint az 5-höz. Ennyit most nem szeretnék rááldozni, max 1-200k-t+kamera. Ugyan akkor jó volna az alapokat megtanulni akár olyan felszerlésen, amit nem sajnál (annyira) az ember.Nagy dilemma.
A linket köszönöm, nagyon jó, pont ilyenekre van szükségem. Ha van még ilyen, akkor jöhet.

Budapesti vagyok, a Polaris-ban voltam már vagy 2x, amolyan "nyílt napon". Lehet meg ekresem őket, hogy lehet-e magánzóba elmenni, van-e ott valaki "csak úgy".
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) vagy gyűjtsek egy nagyobb felszerelésre, ami közelebb van a 7 számjegyhez, mint az 5-höz. Ennyit most nem szeretnék rááldozni, max 1-200k-t+kamera. Ugyan akkor jó volna az alapokat megtanulni akár olyan felszerlésen, amit nem sajnál (annyira) az ember.
lugosi