Hirdetés
-
PROHARDVER!
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Capricornus
üzenetére
Köszönöm a választ.
Igen sokat töröm én is a fejemet, hogy mitévő legyek felszerelés ügyben. Vagy kicsi felszerelés, alapokhoz, hátha kiábrándulok belőle, megspórólva egy rahedli pénzt (
) vagy gyűjtsek egy nagyobb felszerelésre, ami közelebb van a 7 számjegyhez, mint az 5-höz. Ennyit most nem szeretnék rááldozni, max 1-200k-t+kamera. Ugyan akkor jó volna az alapokat megtanulni akár olyan felszerlésen, amit nem sajnál (annyira) az ember.Nagy dilemma.
A linket köszönöm, nagyon jó, pont ilyenekre van szükségem. Ha van még ilyen, akkor jöhet.

Budapesti vagyok, a Polaris-ban voltam már vagy 2x, amolyan "nyílt napon". Lehet meg ekresem őket, hogy lehet-e magánzóba elmenni, van-e ott valaki "csak úgy".
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vagy gyűjtsek egy nagyobb felszerelésre, ami közelebb van a 7 számjegyhez, mint az 5-höz. Ennyit most nem szeretnék rááldozni, max 1-200k-t+kamera. Ugyan akkor jó volna az alapokat megtanulni akár olyan felszerlésen, amit nem sajnál (annyira) az ember.
lugosi