Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbas666
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
"A mobilnetet wifi kapcsolat szakadása után bekapcsol, viszont bekapcsolva is marad."
Na igen ezt én sem érteném, ha nem tudnám mit szerettem volna leírni.

Szóval, ha megszakad a Wi-Fi kapscolat, akkor bekapcsolja a mobilnetet, ami bekapcsolt állapotban is marad.
Ez eddig oké, csak így az akkumulátort is meríti+ azért az adatforgalmat is csipegeti.
Ezért szerettem volna megoldani úgy, hogy mondjuk minden 20percben aktiválja a mobilnetet, 2 perc erejéig, hogy csekkolja van-e valami, aztán kikapcsolja.Remélem így már érthető mit szerettem volna írni.

-
borbas666
aktív tag
Addig eljutottam, hogy ha belépek navi-ba akkor bekapcsolja a GPS-t, ha pedig bezárom akkor kikapcsolja.
Éjszakára Repülő mód az oké, és ha headsetet bedugom megnyitja a zenelejátszót.
Viszont azt sehogy nem tudtam megcsinálni, hogy csatlakozzon wifire, vagyis csatlakozik, de ha elmegyek itthonról akkor nem kapcsolja ki.
Cellainfó alapján állítottam be, viszont valamiért csak 1et talált itt.
A llama talált többet is, szóval nem értem miért.
A mobilnetet wifi kapcsolat szakadása után bekapcsol, viszont bekapcsolva is marad. -
borbas666
aktív tag
-
borbas666
aktív tag
Ezt én is szívesen venném, próbálgattam beállítgatni néhány alap dolgot de nem nagyon sikerült.
Pl: Ha itthon vagyok csatlakozzon wifire, ha nem vagyok itthon akkor mobilnet aktív, esetleg óránként 1x pár percre míg csekkol, hogy van-e valami.
Éjszaka repülőgép üzemmód.
navi indításakor GPS bekapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Google Pixel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Proxmox VE
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest