Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbas666
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
"A mobilnetet wifi kapcsolat szakadása után bekapcsol, viszont bekapcsolva is marad."
Na igen ezt én sem érteném, ha nem tudnám mit szerettem volna leírni.

Szóval, ha megszakad a Wi-Fi kapscolat, akkor bekapcsolja a mobilnetet, ami bekapcsolt állapotban is marad.
Ez eddig oké, csak így az akkumulátort is meríti+ azért az adatforgalmat is csipegeti.
Ezért szerettem volna megoldani úgy, hogy mondjuk minden 20percben aktiválja a mobilnetet, 2 perc erejéig, hogy csekkolja van-e valami, aztán kikapcsolja.Remélem így már érthető mit szerettem volna írni.

-
borbas666
aktív tag
Addig eljutottam, hogy ha belépek navi-ba akkor bekapcsolja a GPS-t, ha pedig bezárom akkor kikapcsolja.
Éjszakára Repülő mód az oké, és ha headsetet bedugom megnyitja a zenelejátszót.
Viszont azt sehogy nem tudtam megcsinálni, hogy csatlakozzon wifire, vagyis csatlakozik, de ha elmegyek itthonról akkor nem kapcsolja ki.
Cellainfó alapján állítottam be, viszont valamiért csak 1et talált itt.
A llama talált többet is, szóval nem értem miért.
A mobilnetet wifi kapcsolat szakadása után bekapcsol, viszont bekapcsolva is marad. -
borbas666
aktív tag
-
borbas666
aktív tag
Ezt én is szívesen venném, próbálgattam beállítgatni néhány alap dolgot de nem nagyon sikerült.
Pl: Ha itthon vagyok csatlakozzon wifire, ha nem vagyok itthon akkor mobilnet aktív, esetleg óránként 1x pár percre míg csekkol, hogy van-e valami.
Éjszaka repülőgép üzemmód.
navi indításakor GPS bekapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest