Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsamiatt
üzenetére
Trigger hibakereséshez a task-ba berakhatsz a futtatás elé/mögé egy BEEP-et (esetleg WAIT-tel kombinálva), hogy legyen visszajelzés legalább odáig eljut-e. Ha sípol, akkor legalább tudod, hogy a beállított trigger rendben van és a futtatás-nál akad-e le vagy azon is túljut
-
AtHoS
nagyúr
Csak tipp: ha a GPS be van amúgy kapcsolva, de közben nem használja egyetlen APP-sem, akkor nem fogyaszt. Ha valami elkezdi lekéregetni tőle az aktuális koordinátákat, akkor a GPS használatba kerül és fogyaszt. Innentől lehet matekozni, hogy milyen sűrűn szeretnéd ezt megtenni, mert attól fog függeni, hogy mennyit fogyaszt a GPS használata
-
AtHoS
nagyúr
válasz
edward2
üzenetére
Ránéztem gyorsan én is időszak alapján, de %wifii nem adja vissza az SSID értékét (unknown SSID-t dob vissza, lehet a rejtettség miatt), így indulási feltételt nem tudtam kierőszakolni hozzá
Ha a wifi profil működött nálad, tehát belépett DnD módba, akkor a kikapcsoláshoz egy idő profilt lehetne hozzárakni, ami mindenképpen lefut a beállított időpontban és kikapcsolja a DnD módot.
Nem tudni, hogy a C-D és az E-F időszakokban van-e átfedés, így a wifi profil DnD bekapcsoló taskjába beraknék egy sort, ami egy változónak értéket ad. Ezt a változót és annak értékét figyelve lehetne az időprofilos tasknál a DnD kikapcsolását engedni avagy kihagyni.
A két időszakhoz lehetne ugyanazt a változót használni megfelelő értéket használva egyiknél és másiknál
Gondolom wifi profilt használva az adott A vagy B SSID-ről lelépve a DnD kikapcsolása megoldható
szerk.
Hacsak Adamo_sx triviális megoldása nem működik, mert az azért egyszerűbbnek tűnik

-
AtHoS
nagyúr
Szerintem nem állítod be rendesen a csatlakoztatott BT eszközt nevét rendesen.
Profilnál nálam BT Connected lett beállítva. Ha megérintem, akkor lenyílik és azon belül a bal oldalon ismét megérinted, ekkor a State Edit (BT Connected) ablak jön fel. Itt a Name mellett jobb szélén a palacsintasütőt megérinted és felkínálja a választható BT eszközöket kiválasztásra -> ergo kiválasztod a kocsid azonosítóját és visszalépsz utána.
Gyorsan nyomtam egy tesztet Watch GT órámmal. Ha kapcsolódott BT-n a telóhoz automatikusan élesedett a BT Connected profil (zöld színre is váltott egyből Tasker-ben a profil) és bekapcsolódott a Hotspot is.
szerk.
P30-on 10.1 alatt működik így nálam
-
AtHoS
nagyúr
Tudja:
Létrehozol a Task fülön egy új Task-ot, majd
- a Taskhoz hozzáadsz egy Net -> azon belül Wifi Tether "Action"-t
- A létrehozott Action-on belül pedig a Set-nél a lenyílóból kiválasztod amit szeretnél (On, Off vagy Toggle)Ezzel kész a végrehajtási művelet, ki is tudod próbálni a Task Edit részen alul a Play ikonnal.
A Profiles fülön meg létrehozod azt a feltételt ami indítja az előbb létrehozott Task-otpl. csatlakoztatott BT eszköz esetén hajtsa végre a létrehozott műveletet:
State -> Net -> BT Connected vagy BT Near és megadod trigger BT eszköz nevét
-
AtHoS
nagyúr
válasz
grkalimari
üzenetére
Én sem találtam neten erre infót, de Taskerben van lehetőség figyeltetni állapotokat, így egy AoD be/ki kapcsolás kidobta
-
AtHoS
nagyúr
válasz
grkalimari
üzenetére
Szia!
AoD-kapcsolgatást ezzel lehet végezni P30-on:
- Custom setting - Secure: aod_switch Value 1 vagy 0
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
Ez lehet segítség számodra: [[Help] Grabbing bluetooth battery?]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Aha, első látásra

Ne tudd meg egy egyszerű AoD be-ki értesítések esetén mit tudott kavarni. Szerencsére volt Samuhoz készült importálható profil/task (Huawei P30-on kellene működnie), amit picit módosítva, majd a menet közben felmerült számomra nem megfelelő működés miatt erősen módosítva talán már jól is működik, de ez még tesztelés alatt

szerk.
Itt ugye fokozott az időprobléma tesztelésnél, mert értesítések azért nem időzítve érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi