Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogil99

aktív tag

válasz Teasüti #998 üzenetére

Nincsenek kétségeim, köszönöm a segítséget.

Igaz, miután egy napot elt :Y költem vele és nem jutottam eredményre, berágtam és legyalultam az egész appot. De azért ami foglalkoztat, azzal foglalkozni kell.. (ez most nagyon bölcs mondásra sikeredett :DD )

Szóval most ott tartok, hogy: (Csak nem tom' hogy ábrázoljam)

Context.............................Task............................Tasks
    HOME Cell Near ----------->HOME ------------------- 1. Variable Set %HOME to 1
    .............................<-----------HOME_0__________1. Variable Set %HOME to 0

IDOPONT--------------------->IDOPONT_________1. Variable Set %IDOPONT to 1
    22:00-07:00<------------------IDOPONT_0_______1. Variable Set %IDOPONT to 0

VARIABLE VALUE
    %IDOPONT,Matches,1---->air_ki_be_________1. If %HOME=0
    _________________________________________2. Goto No.6
    _____________________________________3. Else
    _________________________________________4. Airplane Mode On
    _________________________________________5. Wait Minutes 30
    _________________________________________6. Airplane Mode Off
    _________________________________________7. Wait Minutes 2
    _________________________________________8. Goto No.1
    _____________________________________9. End If
    ......................................<----Air_ki____________1. Airplan Mode Off

Néha csinál még hülyeséget (pl. bejövő hívásnál gondol egyet, és Airplane-be megy) de alapnak használható.

• nope

tag

"Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni.
    Miért pont 12 óra? Talán 12 órás lokalizációval használod a telefonod (csak tipp)? Ez elég fura.

Nem egészen értem melyik context-ről van pontosan szó. A Time ezt tudja konkrétan, amit elvársz (minden naps aktiválódik, ha nem egyedül van) és 00:00-23:59 közötti intervallumot lehet beállítani vele."

Akkor az én Taskerem van megborulva?
    New profile -> Time context -> From pipa, 0:00, repeat pipa, every 24 hours, To pipaki, és
    "Error: the hour repeat value should be 1-12"
    Max 12 órát lehet beírni, bármilyen kombinációban próbálom.

A Tasker hivatalosan megvásárolt (v1.3.3u2), a telefon stock GB, az idő 24 órás formátum. Neked ezek szerint itt elfogad 24 órás időintervallumot is?

Nope

PS: a notification click-el még futok pár kört, de a gond tényleg az, hogy pl. emailnél vagy sms-nél a Widgetlockerből egy gombnyomással jutok a kezelő programba, és az tüntetni el a notif.-t.

• Teasüti

nagyúr

Lejárt a szerkesztési idő...

Aláhúzott részre még sincs szükség, nem néztem át újra. :B
    2. Másik profil, ami a repülőt buzerálja.
    Context:
    -Time (Csak el kell indítani a Task-ot egy adott időben, majd onnantól egész éjjel fut.)
    -State/Variable value %Home is set.
    Enter Task:
    Feljebb kifejtettem már.

Tehát elég csak egy Time context, nem kell az aktiválásához más feltétel.
    A feltétel a ciklusba fog kelleni, e szerint:
    5. Go to 1. if "otthon vagyok".
    Ez ismerős?
    Ide berakod a másik profilod adta vizsgálat eredményét, vagyis hogy igaz-e, hogy otthon vagy.
    5. Go to 1. if %Home is set.
    "Menj az első sorra, ha a %Home változó deklarálva van/van neki értéke/be van állítva."

Alternatív megoldás a Variable Clear-re és az is set feltétel vizsgálatra pedig, hogy nem üríted ki a %Home változót, ha elmész otthonról, hanem 1-es helyett más értéket adsz neki, vagy mindkét esetben olyan értéket adsz neki, ami tetszik (de bevált módszer az 1 és a 0 az igaz és hamis jelentésének). Ez esetben nem is set műveletet állítasz be az If feltételnél, hanem match vagy equals.

Van még kérdés? :)

Új hozzászólás Aktív témák