Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
Nincsenek kétségeim, köszönöm a segítséget.
Igaz, miután egy napot elt
költem vele és nem jutottam eredményre, berágtam és legyalultam az egész appot. De azért ami foglalkoztat, azzal foglalkozni kell.. (ez most nagyon bölcs mondásra sikeredett
)Szóval most ott tartok, hogy: (Csak nem tom' hogy ábrázoljam)
Context.............................Task............................Tasks
HOME Cell Near ----------->HOME ------------------- 1. Variable Set %HOME to 1
.............................<-----------HOME_0__________1. Variable Set %HOME to 0IDOPONT--------------------->IDOPONT_________1. Variable Set %IDOPONT to 1
22:00-07:00<------------------IDOPONT_0_______1. Variable Set %IDOPONT to 0VARIABLE VALUE
%IDOPONT,Matches,1---->air_ki_be_________1. If %HOME=0
_________________________________________2. Goto No.6
_____________________________________3. Else
_________________________________________4. Airplane Mode On
_________________________________________5. Wait Minutes 30
_________________________________________6. Airplane Mode Off
_________________________________________7. Wait Minutes 2
_________________________________________8. Goto No.1
_____________________________________9. End If
......................................<----Air_ki____________1. Airplan Mode OffNéha csinál még hülyeséget (pl. bejövő hívásnál gondol egyet, és Airplane-be megy) de alapnak használható.
-
nope
tag
"Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni.
Miért pont 12 óra? Talán 12 órás lokalizációval használod a telefonod (csak tipp)? Ez elég fura.Nem egészen értem melyik context-ről van pontosan szó. A Time ezt tudja konkrétan, amit elvársz (minden naps aktiválódik, ha nem egyedül van) és 00:00-23:59 közötti intervallumot lehet beállítani vele."
Akkor az én Taskerem van megborulva?
New profile -> Time context -> From pipa, 0:00, repeat pipa, every 24 hours, To pipaki, és
"Error: the hour repeat value should be 1-12"
Max 12 órát lehet beírni, bármilyen kombinációban próbálom.A Tasker hivatalosan megvásárolt (v1.3.3u2), a telefon stock GB, az idő 24 órás formátum. Neked ezek szerint itt elfogad 24 órás időintervallumot is?
Nope
PS: a notification click-el még futok pár kört, de a gond tényleg az, hogy pl. emailnél vagy sms-nél a Widgetlockerből egy gombnyomással jutok a kezelő programba, és az tüntetni el a notif.-t.
-
Teasüti
nagyúr
Lejárt a szerkesztési idő...
Aláhúzott részre még sincs szükség, nem néztem át újra.

2. Másik profil, ami a repülőt buzerálja.
Context:
-Time (Csak el kell indítani a Task-ot egy adott időben, majd onnantól egész éjjel fut.)
-State/Variable value %Home is set.
Enter Task:
Feljebb kifejtettem már.Tehát elég csak egy Time context, nem kell az aktiválásához más feltétel.
A feltétel a ciklusba fog kelleni, e szerint:
5. Go to 1. if "otthon vagyok".
Ez ismerős?
Ide berakod a másik profilod adta vizsgálat eredményét, vagyis hogy igaz-e, hogy otthon vagy.
5. Go to 1. if %Home is set.
"Menj az első sorra, ha a %Home változó deklarálva van/van neki értéke/be van állítva."Alternatív megoldás a Variable Clear-re és az is set feltétel vizsgálatra pedig, hogy nem üríted ki a %Home változót, ha elmész otthonról, hanem 1-es helyett más értéket adsz neki, vagy mindkét esetben olyan értéket adsz neki, ami tetszik (de bevált módszer az 1 és a 0 az igaz és hamis jelentésének). Ez esetben nem is set műveletet állítasz be az If feltételnél, hanem match vagy equals.
Van még kérdés?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
költem vele és nem jutottam eredményre, berágtam és legyalultam az egész appot. De azért ami foglalkoztat, azzal foglalkozni kell.. (ez most nagyon bölcs mondásra sikeredett
)