Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ezt úgy gondoltam, hogy az air "on" állásban várakozik.
Nem. Beállított időközönként csekkolja a feltételt, h igaz-e. Az "until" szép angol szó, feltételezem egyértelmű.
Ez így ebben a formában azt jelenti: mostantól várj egészen addig - és óránként csekkold -, amíg a %AIR egyezik az "on" kifejezéssel.De a 4. sorba mivel tegyem egyenlővé a CELLID -t?
Például ezzel:
Én ketté bontanám a feladatot és csinálnék (ahogy csináltam is) egy olyan profilt, ami azt figyeli, mikor vagy otthon.
Ennyi. Ez egy modul, amit fel tudok használni bárhol máshol is. (Pl. úgy, hogy az aktivációját figyelem a %PACTIVE változóban)
Szájbarágósabban:
Új profil: Home
Context: Cell Near, stb
Enter Task: nem fontos, bármi kamu megteszi itt és most.
Ha ez aktiválódik, azt vizsgálhatod a %PACTIVE változóval.Hol találok ilyet, hogy %PACTIVE?
Javasolnám a kézikönyvet.
Jó így most repülőbe vágta magát, de mitől fog onnan kijönni?
1. airplane on
2. wait 1 h
3. airplane off
4. wait until cell signal > 0
5. Go to 1. if "otthon vagyok".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs