- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
palancsa
csendes tag
Gondolom már eleged van belőlem, meg a butuska kérdéseimből...
De csak még egyet lécci lécci lécci....Szóval a köpönyeget sikerült belőni ha minden igaz, nagyon köszi! (sosem jöttem volna rá, hogy a weblap jobb felső sarkában lévő kis miniatűr ikon hozza a megoldást

A do Calendar taskban van egy HTPP get, abban egy PATH: ide volt irva egy zárójeles rész, amibe valamilyen ID-t kell beírni, /%40gmail.com/private-(..)/basic/, na én kis naív beírtam a felhasználónevemet a zárójelet kitörölve ----kérlek ne nevessetek ki
----de gondolom nem ezt kell, mert amikor este do calendar volt, valami hibákat írt ki. (sajnos olyan gyorsan eltűnt, hogy nem sikerült feljegyezni) És az ébresztőt sem állította be.Ebben még esetleg tudnál segíteni? azután ígérem próbállak békén hagyni

Előre is köszönöm. Puxa: Anikó
-
LordRajZoL
aktív tag
Már az is szép amiket eddig csináltál s megosztottad
Én kicsit kerge modon kodolok már elég régóta, pöttyet életveszélyesen
2 hét múlva már én se értem miket csináltam xDEz a hátránya a nyitott Android platformnak meg a többszáz hardvernek , de ez az elönye is
Lásd Pc-n NVIDIA, ATI
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

----de gondolom nem ezt kell, mert amikor este do calendar volt, valami hibákat írt ki. (sajnos olyan gyorsan eltűnt, hogy nem sikerült feljegyezni) És az ébresztőt sem állította be.