Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nem egészen értem ezt hogy gondolod, mármint hogy a GPS-nek nagy a szórása, ezért inkább cellainfókat használsz... - ?
Természetesen én is ezt próbálgatom, csak egészen más okból, mégpedig mert a GPS igen hamar lehúzná az akksit.
És neked hazaérkezés után átlag mennyi idővel kapcsolja be a WiFit? És milyen megbízhatósággal? Mármint eddig mindig működött?(#90) Teasüti
Ezt a cellainfó formátumot meg hol látod te pontosan?Hasonló téma egyébként: próbálgattam a lokalizációs beállításokat, és azt vettem észre, hogy GPS alapján néhány 10 m-es pontossággal megtalál, és egy 200m-es kört állít be. Viszont amint nincs GPS csak mobilnet és cellainfók (2G), akkor kb. 500 méterrel odébb rak, és 5 km-es kört állít be (3G-nél csak 200 m-t téved), ami lássuk be durván pontatlan.
De ami a legérdekesebb, ha nincs GPS, de van WiFi, akkor berak hajszál pontosan a házam közepébe, és szintén 200m-es alap kört kapok.
Honnan a pöcsből tudja ez ilyen pontosan WiFi alapján hol vagyok?
Tudom hogy elméletileg a Google saját készítésű térképe alapján, de azt olvastam, hogy a Google autókat adatvédelmi okokból nem engedték be az országba, ezért is nincs még Mo.-on pl. Street View sem sehol.
Akkor mégis hogy?(#95) Teasüti
Hogy érted azt hogy a cellainfó sem pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél? Nem ugyanaz a kettő?
Pontosabban én szinte biztos vagyok benne, hogy de.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Természetesen én is ezt próbálgatom, csak egészen más okból, mégpedig mert a GPS igen hamar lehúzná az akksit.