- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Azonnali fotós kérdések órája
- VGA hiba
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nem egészen értem ezt hogy gondolod, mármint hogy a GPS-nek nagy a szórása, ezért inkább cellainfókat használsz... - ?
Természetesen én is ezt próbálgatom, csak egészen más okból, mégpedig mert a GPS igen hamar lehúzná az akksit.
És neked hazaérkezés után átlag mennyi idővel kapcsolja be a WiFit? És milyen megbízhatósággal? Mármint eddig mindig működött?(#90) Teasüti
Ezt a cellainfó formátumot meg hol látod te pontosan?Hasonló téma egyébként: próbálgattam a lokalizációs beállításokat, és azt vettem észre, hogy GPS alapján néhány 10 m-es pontossággal megtalál, és egy 200m-es kört állít be. Viszont amint nincs GPS csak mobilnet és cellainfók (2G), akkor kb. 500 méterrel odébb rak, és 5 km-es kört állít be (3G-nél csak 200 m-t téved), ami lássuk be durván pontatlan.
De ami a legérdekesebb, ha nincs GPS, de van WiFi, akkor berak hajszál pontosan a házam közepébe, és szintén 200m-es alap kört kapok.
Honnan a pöcsből tudja ez ilyen pontosan WiFi alapján hol vagyok?
Tudom hogy elméletileg a Google saját készítésű térképe alapján, de azt olvastam, hogy a Google autókat adatvédelmi okokból nem engedték be az országba, ezért is nincs még Mo.-on pl. Street View sem sehol.
Akkor mégis hogy?(#95) Teasüti
Hogy érted azt hogy a cellainfó sem pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél? Nem ugyanaz a kettő?
Pontosabban én szinte biztos vagyok benne, hogy de.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 2042
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest