Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Alakul, de most meg valamiért Mariska rögtön azután elszáll, hogy megtörténik a hívás, és csak úgy kel életre ha az Svox-ba be-ki lépek 1x

Még egy kérdés. Este jó lenne ha pl. megráznám a telót és bemondaná az időt. Ezt meg tudtam csinálni, de csak akkor működik ha aktív a kijelző. Ha inaktív akkor meg sem mukkan. Lehet én vagyok a buta, de nem találtam sehol, hogy hogy tudnám ezt kiküszöbölni.
-
atillaahun
veterán
Én azért nem akarok nagyon belemászni ebbe, ígyis több mint 20 MB RAM-ot zabál a progi, pedig még csak 4 viszonylag egyszerű profilom van.
(#76) Teasüti
Hááth, egyelőre szerintem ez még igen szűk réteget érint sajnos.
Én régebben olyan app-ot kerestem, ami intelligens hűtőkhöz készült, és a tartalmának változása szerint írja a todo list szerű bevásárló listát. Természetesen nem volt. Meg gondolom egy darabig még nem is lesz. Kár hogy nem informatikusnak tanultam, pedig az ilyen dolgokból most biztos mocskosul meggazdagodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kuponkunyeráló
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest