- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Alakul, de most meg valamiért Mariska rögtön azután elszáll, hogy megtörténik a hívás, és csak úgy kel életre ha az Svox-ba be-ki lépek 1x

Még egy kérdés. Este jó lenne ha pl. megráznám a telót és bemondaná az időt. Ezt meg tudtam csinálni, de csak akkor működik ha aktív a kijelző. Ha inaktív akkor meg sem mukkan. Lehet én vagyok a buta, de nem találtam sehol, hogy hogy tudnám ezt kiküszöbölni.
-
atillaahun
veterán
Én azért nem akarok nagyon belemászni ebbe, ígyis több mint 20 MB RAM-ot zabál a progi, pedig még csak 4 viszonylag egyszerű profilom van.
(#76) Teasüti
Hááth, egyelőre szerintem ez még igen szűk réteget érint sajnos.
Én régebben olyan app-ot kerestem, ami intelligens hűtőkhöz készült, és a tartalmának változása szerint írja a todo list szerű bevásárló listát. Természetesen nem volt. Meg gondolom egy darabig még nem is lesz. Kár hogy nem informatikusnak tanultam, pedig az ilyen dolgokból most biztos mocskosul meggazdagodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Éjszakai műszak
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest