Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Szerintem nem állítod be rendesen a csatlakoztatott BT eszközt nevét rendesen.
Profilnál nálam BT Connected lett beállítva. Ha megérintem, akkor lenyílik és azon belül a bal oldalon ismét megérinted, ekkor a State Edit (BT Connected) ablak jön fel. Itt a Name mellett jobb szélén a palacsintasütőt megérinted és felkínálja a választható BT eszközöket kiválasztásra -> ergo kiválasztod a kocsid azonosítóját és visszalépsz utána.
Gyorsan nyomtam egy tesztet Watch GT órámmal. Ha kapcsolódott BT-n a telóhoz automatikusan élesedett a BT Connected profil (zöld színre is váltott egyből Tasker-ben a profil) és bekapcsolódott a Hotspot is.
szerk.
P30-on 10.1 alatt működik így nálam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi