Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
üzenetére
Tudomásom szerint a GPS-t nem kell kapcsolgatni, mert egyébként is csak akkor kapcsol be, ha épp használva van (status baron villog a GPS ikon). Szerintem ezt kapcsolgatni felesleges, semmi fogyasztásbeli különbség nincs a ki- és bekapcsolt állapot között. Ez viszont tapasztalat.
Én Bluetooth-os GPS vevőt használok. Autós módban (tehát amikor nincs wifi kapcsolat és bedugom a töltőt) feldob egy gombot (scene), hogy kell-e BT-os GPS vevő. Ha megnyomom, akkor elindítja a hozzá tartozó appot, ha nem, akkor 15 másodperc múlva minden megy tovább, csak épp a belső GPS vevővel.
-
atillaahun
veterán
válasz
üzenetére
Autós töltőt nem tudja megkülönböztetni a nem autóstól szerintem, így hogy elkerüld az autón kívüli GPS-ezést, érdemes még betenni egy - ha álló, vagy ha oldalsó állapotban van a telefon - feltételt. A képernyő ki/be 2G/3G könnyen megoldható, bár én nem vagyok róla meggyőződva, hogy van annyi különbség a két hálózat között fogyasztásban, hogy érdemes legyen váltogatni. Esetleg akkor ha már próbálod nagyon finomhangolni a fogyasztást - az utolsó cseppet töltöttséget is kipréselni az akksiból, és egyébként abszolút stabil a rendszer, de általában annyi más dolog van ami sokkal jobban fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest