Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rival
    aktív tag

Köszönöm a választ! Fontos infó, hogy együtt tudnak működni. A GPS esetében arról van szó, hogy van olyan helyzet, amiben manuálisan, vagyis egy Elixír profilhoz rendelt parancsikonnal indítom. Aztán van olyan helyzet, amiben automatikusan szeretném kapcsoltatni a GPS -t. Ezt szeretném a Taskerrel megoldani. Az autós töltő csatlakoztatásának függvényében kapcsolja a GPS -t. Azt nem tudom, meg tudja-e különböztetni a töltés típusát. A másik, a hálózat. Azt meg tudom oldani Taskerrel, hogy képernyő be=3g, képernyő ki=2g? Persze lennének a kapcsolásnak egyéb függőségei, de azokat a Tasker biztos, hogy tudja.

Tudomásom szerint a GPS-t nem kell kapcsolgatni, mert egyébként is csak akkor kapcsol be, ha épp használva van (status baron villog a GPS ikon). Szerintem ezt kapcsolgatni felesleges, semmi fogyasztásbeli különbség nincs a ki- és bekapcsolt állapot között. Ez viszont tapasztalat.

Én Bluetooth-os GPS vevőt használok. Autós módban (tehát amikor nincs wifi kapcsolat és bedugom a töltőt) feldob egy gombot (scene), hogy kell-e BT-os GPS vevő. Ha megnyomom, akkor elindítja a hozzá tartozó appot, ha nem, akkor 15 másodperc múlva minden megy tovább, csak épp a belső GPS vevővel.

Új hozzászólás Aktív témák