Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Ohh, akkor bocs! Azt hittem csak Nugát alatt vette ki Pent ezt az opciót. Mindenesetre ez a task pótolja a hiányzó funkciót a 7.0-nál régebbi droidokon.

Picit utánaolvastam a dolgoknak, s azért nem lett deprecated a funkció, mert még lehet használni Nugáton is, csak engedélyt kell adni az appnak az értesítésekre. Ezért kicsit átalakítottam a taskot ([link]). A Copyright-ot fenntartom magamnak az Activity indításért nem UI, háttér szálról.

Műkődik a task, köszi, bár egy árva mukkot sem értek belőle.
Elsőre talán pilótavizsgásnak tűnhet, ha még nem fejlesztettél Droidra, de itt minden le van írva az osztályról. A Java Function-ökkel pedig meg tudod szólítani közvetlenül az Android API-t, azaz olyan dolgokat is tudsz csinálni vele, amit a Tasker natívan nem, de a rendszer támogat.

Ja és cimkébe beleírtam a lehetőségeket, hogy érthetőbb legyen. A 0 a csendes, az 1 a rezgő, s a kettes a normál, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Horgász topik
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest