Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
kaciokos
üzenetére
Én azt csínálnám, hogy létrehoznék egy másik profilt intent received feltételként, majd beírnám neki a com.maxmpz.audioplayer.STATUS_CHANGED Action paramétert. Aztán egy hozzá rendelt taskba beletenném, hogy Variable set %Pampaused %paused (a globális %Pampaused változó értéke legyen a lokális %paused változó).
Így, ha megy a lejátszás, akkor a változó azt hiszem false lesz, egyébként pedig true.

És ezt a változót figyelném a BT kihangosítós taskban. Pl első elemként egy exit-et tennék be, aminek betenném feltételnek, hogy csak akkor hajtódjon végre, ha a %Pampaused egyenlő true-val, azaz csak akkor lépjen ki, ha nem megy a lejátszás, különben fut tovább zavartalanul a task.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
Tudomásom szerint az csak az értesitésekre vonatkozik...tehát pl gmail,vagy sms értesitésre.
Esetleg nézd meg a play áruházban a "Tasker Music" kulcsszavas keresést..mert annó használtam egy olyan Tasker plugin-t amiben ki lehetett választani egy megadott zenelejátszót és ahhoz lehetett rendelni feladatokat...azt tudom hogy ingyenes volt...de nem emlékszek a nevére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest