Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Home/Nest
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
üzenetére
Kerestem a headset hook parancsot, de sehol semmi. Nem emlékszel merre találkoztál vele? Egy plugint találtam, ami a headset gombjait szimulálja, de csak azt sikerült vele elérnem, hogy a telefon átment media player üzemmódba, azaz pl a hangerő gombok is a zenelejátszás hangját kezdték szabályozni a csengőhangerő helyett alaphelyzetben.
-
SaGa59
őstag
válasz
üzenetére
Köszi, ezt megnézem. A taskerben vannak olyan funkciók, mik másnál nem működnek root nélkül (pl a mobildata kapcsolgatása), itt meg csont nélkül megy.
Bozek
Konkrétan rá akarok nyomatni vele a középen megjelenő "gombra", majd azt elhúzni jobbra egy adott pontig, ahol ott a zöld telefonkagyló. Így lehet felvenni.
A megjelenő gomb pozíciója már megvan.Az egész aitoinput logikát nem igazán értem. Van a gesture mód, ahol van le, fel jobbra, balra mozgás, de úgy létom, nem csinálja, hanem érzékeli, ha be van kapcsolva a gesture módja. Csak egy profil triggerének választható, action-nek nem.
Azért kellene valaki, aki használja, hogy valami alap infót próbáljak gyűjteni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest