Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
Értem, hogy mi a problémád, de mivel én az esetek nagyon nagy részében kerülöm a készpénzes fizetést, ezért nekem már az is elegendő, hogyha a banki tranzakciók megjelennek az appban, mivel onnantól tovább tudom bontani több részletbe utólag (legalábbis a MoneyManage Ex-ben).
Az integrációval egyébként csak annyit érek el, hogy az MMEX-ben a banki SMS után megnyílik a tranzakciós form kitöltve az adatokkal amit a banki SMS-ből szerzett. Ha akarom már ezen a formon lebontom a költségeket több kategóriára (van erre egy ikon), de ha akarom, akkor utólag bontom meg ebből a tranzakcióból. Tehát a tranzakciók képernyőn az látszódik, hogy 20.000 Ft-ot vontak le a bankkártyámról (ami az sms-ben is van), de a kategórianézetben ez már lebontódott költségekre, így a megfelelő helyen jelenik meg. Tehát visszakereshető marad a tranzakció is (hogy később tudjam ellenőrizni), ugyanakkor hasznos infóként is felhasználom (hol, mire költök).
Egyébként az anMoney is tud adatokat fogadni pl. Taskerből viszont nekem az MMEX jobban tetszik a maga hülyeségeivel együtt, ráadásul jó fej a fejlesztője, mindig belefejleszti az új feature-öket amit kérnek. Ráadásul ingyenes is.
Nekem ilyen költségvetési appra a non-plus-ultra az lenne, ha képes lenne API-n keresztül kommunikálni a bank(ok)kal, így még az sms parseolással sem kell szenvedni. Mondjuk a magyar bankok nem tartanak itt.
Egyszerűen az zavar, hogy ha már elektronikusan megvan az adat, akkor picit idétlennek érzem, hogy azt még be is kelljen pötyögnöm. Tök jó lenne ha lenne egy egységes felület, ahol az összes bankom vagy pénzintézet számlámat lássam és frissüljön be magától. Így nem a bepötyögésre kéne fordítanom az időmet, hanem arra, hogy mire költsem inkább a pénzem. A Mint pont egy ilyen szolgáltatás, de csak USA-ban, nekünk meg marad a sufnituning és egyelőre úgy tűnik, hogy csak a Tasker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest