Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Közben kísérleteztem még, de úgy tűnik, az end call is működik elutasításra, a call %CNUM meg vissza is hívja az utolsó bejövő számot.
Igazából arra kell, hogy vissza tudjak hívni mindenkit egy gombnyomásra, így spórolok a környezetemnek.
Vettem egy jack aljzatba dugható smart key-t (50 centért
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.A nyomás idejének megnövelésével viszont úgy tűnik, működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Assassin's Creed: Valhalla
- Mobil flották
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.