- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #36 üzenetére
Az instant eseményeket leszámítva (pl Event), a többinél visszaállítja eredeti értékre a változtatásokat. Bár nem minden funkciónál, azt hiszem a fogaskerék jelű parancsoknál igen.
Ezt vki megnézhetné, hogy így van-e.
Pl repülő módot visszakapcsolja elvileg kilépő Task nélkül is, ha lejár a Context.(#32) mandras81
Passz, gúgli a barátod. Biztos akad pár beállítás, amihez kell, de nem mindenhez.
Nálam ez nem volt kérdéses, emrt elvből root-olt romot használok.(#37) ERPY
Mintha láttam volna changelog-ban ICS támogatást. Display brightness parancsban be van pipálva az azonnali hatás?(#38) S_xperia_S
Hogy hogy többször mondja? Lehet többször aktiválódik a profil egymás után. Milyen Context-tet állítottál be?(#39) atillaahun
Context:
- battery state 0-15% (vagy 15%-100% invertálva)
- power state "any" invertálva(#40) S_xperia_S
Nem volt betervezve, hogy publikálom, ezért ne várjon senki se dokumentációt, vagy kommenteket.De azért nagyjából megvan, h mit miért csináltam. Lehet kérdezni.
(#41) suti_88
Naná. Csak a kreativitásodon múlik, h mivel spórolhatsz. Amúgy maga a progi nem bántja az akkut. Bár RAM-ot tud enni, ha több tucat profilod van és mindegyik aktív egyszerre. Optimalizálással ezen is lehet faragni.(#42) wayne1
You are welcome!(#43) atillaahun
Tedd fel a Secure Settings-et és azzal fog tudni GPS-t kapcsolni a Tasker is.(#44) bohoc71
Fentebb említettem, hogy visszaállítja a módosításokat. De azt nem tudom, h pontosan milyen feltételek mellett teszi ezt és mely parancsoknál. Vki utánanézhetne.(#46) bohoc71
Fura, nekem is CM Gingerbread van fent, és megy rendesen. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #36 üzenetére
Na megválaszolva a kérdésem, igen automatikusan kikapcsolja magától a profilt, így nem kell neki ellenkező feltételt adni mint a lámánál, ez egy nagy jópont.
A negatív feltételes kérdésem viszont még mindig áll.
Egyébként néztem GPS-t nem tud kapcsolni, azt mondja 2.3 alatt nem lehet. Ez természetesen nem igaz rendszerprogramok tudnak, úgyhogy ezzel még azért kiokosíthatták volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Linux kezdőknek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest