Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengész
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre jobban idegesített, hogy a normál telefonhívás megszakította a Viber/Whatsapp/Skype hívásaimat. Már majdnem átmentem iOS-re, de aztán szembejött egy cikk/videó a megoldással:
[link]
Egyelőre csak a bétában megy, ehhez csatlakozni kell a tesztelőkhöz, de megéri, mert működik. Létre kell hozni egy profilt, amihez a Call Screened eseményt kell beállítani. Ehhez rendeled aztán a Call Screening feladatot, amit be tudsz állítani, hogy foglaltat jelezzen vagy kicsengést halljon a hívó. Alapértelmezésben a hívások bekerülnek a naplóba, de ezt ki is kapcsolhatod.
Ezt a profilt én másik profilokkal kapcsolom be és ki, ezekben a Viber/Whatsapp/Skype értesítéseit figyelem az AutoNotification pluginnel. A hívásszűrő feladat után felvettem egy másik feladatot is, ami sms-t küld a hívónak, a hívásszűró profil kikapcsolásakor pedig elindítom a telefon alkalmazást, hogy lássam a hívásnaplóban, hogy kit kell visszahívni. Lehet, hogy ezt majd kiváltom egy naptári bejegyzéssel.
Azt sajnos nem tudtam megoldani, hogy az sms arról a kártyáról menjen ki, amire a hívás jött, de mivel a jövőben egy kártyával használom majd a telefonomat, ez már nem gond (de azért érdekel a megoldás, ha valaki rájött).Üdv,
Pengész
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest