Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pengész

tag

Sziasztok!

Az utóbbi időben egyre jobban idegesített, hogy a normál telefonhívás megszakította a Viber/Whatsapp/Skype hívásaimat. Már majdnem átmentem iOS-re, de aztán szembejött egy cikk/videó a megoldással:
    [link]
    Egyelőre csak a bétában megy, ehhez csatlakozni kell a tesztelőkhöz, de megéri, mert működik. Létre kell hozni egy profilt, amihez a Call Screened eseményt kell beállítani. Ehhez rendeled aztán a Call Screening feladatot, amit be tudsz állítani, hogy foglaltat jelezzen vagy kicsengést halljon a hívó. Alapértelmezésben a hívások bekerülnek a naplóba, de ezt ki is kapcsolhatod.
    Ezt a profilt én másik profilokkal kapcsolom be és ki, ezekben a Viber/Whatsapp/Skype értesítéseit figyelem az AutoNotification pluginnel. A hívásszűrő feladat után felvettem egy másik feladatot is, ami sms-t küld a hívónak, a hívásszűró profil kikapcsolásakor pedig elindítom a telefon alkalmazást, hogy lássam a hívásnaplóban, hogy kit kell visszahívni. Lehet, hogy ezt majd kiváltom egy naptári bejegyzéssel.
    Azt sajnos nem tudtam megoldani, hogy az sms arról a kártyáról menjen ki, amire a hívás jött, de mivel a jövőben egy kártyával használom majd a telefonomat, ez már nem gond (de azért érdekel a megoldás, ha valaki rájött).

Üdv,

Pengész

Új hozzászólás Aktív témák