Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Házimozi belépő szinten
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyp
csendes tag
Android 6.0.1-es telefonom (ASUS Zenfone 2) helyett újat vettem (Xiaomi Redmi Note 9Pro) Android 10-eset, áthoztam az összes profilomat, sajnos nem nagyon aktiválódnak. Ha kézzel nyomok rá a task futtatásra, akkor a legtöbb dolog lefut (néhányat nyilván javítanom kell majd), de maguktól szinte egyáltalán nem aktiválódnak (nagyon ritkán előfordul, hogy pl. bemondja, hogy ki hív). Meg pl. az Autovoice continuous ki-be kapcsolása nem megy Taskerből, de ha az Autovoice appban elindítom, akkor bemondásra elindítja a megfelelő Tasker taskot és válaszol.
Persze lehet, hogy a sokkal magasabb Android verzió is okoz néhány problémát, de van csomó egyszerű profil, aminek illene működnie, pl. akkumulátor % kiírása (alert, flash, variable %BATT jól kiírja a %-ot, de ha bizonyos % alá merül, akkor nem írja ki, sosem aktiválódik a profil).
Ezen a telefonon xiaomi.eu ROM van (még nem rootoltam), a MIUI kötelező dolgait már többször végigjártam (akkukímélő mód Taskeren kikapcs, stb) minden engedélyt is megadtam, amit csak lehetett, elvileg semmi nem nyírja ki a taskert a háttérben, az értesítési sávon mindig ott van az ikonja (bár néhány naponta feldobja, hogy engedélyezzem a draw over other apps-t, pedig sosem tiltom le, rányomok, engedélyezve van, kilépek és pár napra békén hagy ezzel).
Találkoztatok hasonló problémákkal?
Szerintetek mivel van a probléma, merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest