Új hozzászólás Aktív témák
-
lyp
csendes tag
Android 6.0.1-es telefonom (ASUS Zenfone 2) helyett újat vettem (Xiaomi Redmi Note 9Pro) Android 10-eset, áthoztam az összes profilomat, sajnos nem nagyon aktiválódnak. Ha kézzel nyomok rá a task futtatásra, akkor a legtöbb dolog lefut (néhányat nyilván javítanom kell majd), de maguktól szinte egyáltalán nem aktiválódnak (nagyon ritkán előfordul, hogy pl. bemondja, hogy ki hív). Meg pl. az Autovoice continuous ki-be kapcsolása nem megy Taskerből, de ha az Autovoice appban elindítom, akkor bemondásra elindítja a megfelelő Tasker taskot és válaszol.
Persze lehet, hogy a sokkal magasabb Android verzió is okoz néhány problémát, de van csomó egyszerű profil, aminek illene működnie, pl. akkumulátor % kiírása (alert, flash, variable %BATT jól kiírja a %-ot, de ha bizonyos % alá merül, akkor nem írja ki, sosem aktiválódik a profil).
Ezen a telefonon xiaomi.eu ROM van (még nem rootoltam), a MIUI kötelező dolgait már többször végigjártam (akkukímélő mód Taskeren kikapcs, stb) minden engedélyt is megadtam, amit csak lehetett, elvileg semmi nem nyírja ki a taskert a háttérben, az értesítési sávon mindig ott van az ikonja (bár néhány naponta feldobja, hogy engedélyezzem a draw over other apps-t, pedig sosem tiltom le, rányomok, engedélyezve van, kilépek és pár napra békén hagy ezzel).
Találkoztatok hasonló problémákkal?
Szerintetek mivel van a probléma, merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi