- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
2.: akár egyet rezzenhezne is percenként? ill a 15percet meg tudod csinálni vagy a wait-el, vagy ami jobb egy időzített profillal. Nekem van egy ilyen, minden este zenével alszok el és meguntam hogy elfelejtek időzítőt beállítani és reggelig szól a musica. Van egy profil ami este 10kor kapcsol be és aktivál egy kijelző kikapcsolási eventet ami az órából kiszámol egy 40perccel későbbre időzített profilt, ha addig nem jön kijelző bekapcs, akkor kioffolja a zenét, youtubeot, twitchet stb. Ha addig bekapcsolom a kijelzőt akkor a következő kikapcsolástól újraindul a 40 perc. Na ebből kibányászhatom neked az időzítést, de tudok jobbbat: ha van root a telódon akkor megoldható akkár az is hogy a töltést kapcsolja le a tasker, nekem előző redmi 4xemen megcsináltam, sztem OP-n is meglesz valahol az a szükséges kernel fájl :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest