Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Segítség, segítség!
Kezdek bekattanni.
Szülinapi emlékeztetôt akarok készíteni Tasker + Autocontact segítségével.
Minden délben átnézi a Tasker a naptárat és ha van bejegyzés, melyben szerepel a "születésnapja", azt átemeli egy változóba, aminek a tartalma mondjuk "Vég Béla születésnapja" lesz.
Ebbôl kell kiszednem a nevet, ami alapján az Autocontacts beazonosítja az embert, kikeresi a számát, fotóját, blabla.
Az Autocontacts paraméterben a nevet kéri, amit a naptárbejegyzésbôl tudok kinyerni variable find/replace paranccsal (születésnapja szó cserélôdik semmire, így csak a név marad), vagy a másik verzó, hogy a naptárbejegyzés szavaiból tömböt hozok létre és akkor az elsô két elem a vezetéknév, keresztnév lesz.
Bármelyiket is választom, az Autocontacts megkapja egy változóban a nevet, de valamiért nem tudja értelmezni.
Ellenôrzésképp Flash-sel kiirattam a változó tartalmát (Vég Béla), szerintem nincs felesleges space, vagy ilyesmi de az autocontacts nem szereti. (Ha felcserélem a vezetéknevet a keresztnévvel, akkor se.) Ellenben, ha nem változót használok a paraméter megadásnál, hanem kézzel beírom, hogy Vég Béla, akkor minden tökéletesen mûködik.
Képtelen vagyok rájönni hol a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 4
- Samsung kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest