- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
A képernyő fényerő állítással nincs másnak problémája? Nálam egy olyan anomália van, hogy a normál actionnel (Display brightness) hiába állítom maxra (255) a fényerőt, látszólag nem történik semmi. Aztán egy kis kísérletezés során megtaláltam a Custom Settings actionben a screen_brightness változót. Mivel a kereséssel találtam meg (amikor a Tasker figyeli a változókat, én megcsinálom a változást, azaz felhúztam a fényerő a normál módon a maximumra és után a Tasker megmondja, hogy melyik változó változott), így kiderült, hogy a max fényerő környékén ez a változó 2600-as értéket vesz fel. Ezt az actiont megadva a taskban ezzel az értékkel működik is a fényerő állítás.
Ezután újra kipróbáltam a Display brightness actiont és tulajdonképpen az is működik, de mivel ott 255 a felső limit, ezért csak egy igen korlátozott és alacsony fényerő szinten szabályoz, ezért tűnt úgy elsőre, hogy nem is működik. Szóval a kérdés, hogy ez másnál is így van, vagy nálam van valami kavarodás?
Az automatikus fényerőt természetesen kikapcsoltam a teszt idejére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest