- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jackbacsi87
üzenetére
... és slice14
Én is a Lollipop-al szo*ok ...
Amit sikerült megoldanom:
- GPS: nem ki-, be- kell kapcsolgatni, hanem a Secure Settings a "Location mode"-ot (High acc., Battery Sav., Dev. Only, Loc. Off) a megfelelőre állítani. Én a high és a batt. save között kapcsolgatok.
- Éjszakai némítás: mostantól nem Silent mode, hanem "Interrupt mode" (None, Priority, All) az amit állítgatni kell. Először "None"-t állítottam, de ez annyira none, hogy még az ébresztőt is bekussoltatja. Végül a Priority és az All közötti kapcsolgatás jött be.... és amit nem:
Most épp azzal szívok, hogy hibásan érzékeli az app. start-ot a Tasker. Pontosabban azt érzékeli, hogy elindult az adott alkalmazás, de rögtön mintha ki is lépnék, inaktív lesz a profile. Először azt hittem ROM hiba (egy custom AOSP-ről beszélünk), aztán ezt találtam. Most azon agyalok, hogyan lehetne "megmonadni" a Tasker-nek, hogy az alkalmazás indítása után nem léptem ám ki, csak a rendszer szopatja. Vicces ilyenkor, hogy ha csak megérintem az értesítési sávot felül (le se kell húzzam), akkor utána mikor visszavált az adott app-ra, akkor már minden jó. Futó alkalmazásnak mutatja, míg ki nem lépek.
Nem tudom, hogy ez bug-e a Lollipop-ba vagy feature, de kezdem befonni a hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest