Hirdetés
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- BIOS frissítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jackbacsi87
üzenetére
... és slice14
Én is a Lollipop-al szo*ok ...
Amit sikerült megoldanom:
- GPS: nem ki-, be- kell kapcsolgatni, hanem a Secure Settings a "Location mode"-ot (High acc., Battery Sav., Dev. Only, Loc. Off) a megfelelőre állítani. Én a high és a batt. save között kapcsolgatok.
- Éjszakai némítás: mostantól nem Silent mode, hanem "Interrupt mode" (None, Priority, All) az amit állítgatni kell. Először "None"-t állítottam, de ez annyira none, hogy még az ébresztőt is bekussoltatja. Végül a Priority és az All közötti kapcsolgatás jött be.... és amit nem:
Most épp azzal szívok, hogy hibásan érzékeli az app. start-ot a Tasker. Pontosabban azt érzékeli, hogy elindult az adott alkalmazás, de rögtön mintha ki is lépnék, inaktív lesz a profile. Először azt hittem ROM hiba (egy custom AOSP-ről beszélünk), aztán ezt találtam. Most azon agyalok, hogyan lehetne "megmonadni" a Tasker-nek, hogy az alkalmazás indítása után nem léptem ám ki, csak a rendszer szopatja. Vicces ilyenkor, hogy ha csak megérintem az értesítési sávot felül (le se kell húzzam), akkor utána mikor visszavált az adott app-ra, akkor már minden jó. Futó alkalmazásnak mutatja, míg ki nem lépek.
Nem tudom, hogy ez bug-e a Lollipop-ba vagy feature, de kezdem befonni a hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest