Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Elakadtam...
Szóval van egy egyszerű beállításom:
22:00 és 8:30 között "silent mode"-ba teszi a telefont (ha az otthoni WiFi-re van kapcsolódva)
Ez menet közben kiegészült egy task-al, ami annyit tudott, hogy ha volt ébresztő (pl. 6:30-kor) és kinyomtam, akkor az deaktiválta a "silent mode"-ot. Ezzel egy gond van, hogy közben aktív maradt az első task. Magyarán, ha mondjuk lekapcsolódtam a WiFi-ről majd vissza (mindezt még a megadott idő intervallumban), akkor megint aktív lett az "silent mode".
Arra gondoltam bevezetek egy változót %Silent, ami, ha 1 akkor aktívvá válhat az "silent mode" (22:00 és 8:30 között).
Ez a %Silent változó az ébresztő kinyomásakor felvenne egy 2-es értéket, és valamikor - mondjuk 21:55 tájékán - újra az 1-est, hogy 22:00-kor újra le tudjon némulni a telefon.Két gondom van:
a) Nem tudom a változó állítását egy konkrét időponthoz kötni. Pl.: 21:55. Csak úgy működik, ha megadok egy pár perces intervallumot. Pl. 21:51 - 21:55
b) Felvettem egy próba task-ot, (Variable Set), amiben, ha a %Silent 1 lett, akkor megtörtént, amit vártam. Viszont, amint kiegészítettem egy idő intervallummal, akkor már nem működött a dolog. Mindez gondolom azért mert a változó átállítása 1-re már korábban megtörtént.... remélem érthető voltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest