- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok,
Most ismerkedem a progival, de lehet valamit rosszul csinálok mert egy éjszaka alatt 25% akku-t leszívott és 70-szer ébresztette a telót. Tasker 7%-ot eszik reggel óta. Pedig használni szeretném, ez azt csinálja amit mondok neki, a Llama nem mindig kapcsolja be kijelző on-ra a wifit.
Beállítottam, hogy a cellainfó alapján egy változót állítson, ezt a változót figyelve kapcsolja a Bluetooth-t. És a kijelzőt bekapcsolom akkor indítsa a wifit. Illetve a wifi-be tasknál megadtam feltételnek ha otthon=1 vagyok.
Mit ronthatok el?
Kép
===
Azt akarom megoldani NFC nélkül, hogy amikor beülök az autóba akkor a bluetooth-os kihangosító és a telefon összecsatlakozzanak automatikusan, amikor kiszállok BT off. Llama-ban és E-robotban beállítottam hogy 3 hely cellaelhagyásakor végezze el a BT bekapcsolást és egy másik parancsban a helyre érkezéskor a kikapcsolást. Sajnos egyik progi sem akarja érzékelni a cellaváltásokat ha nem megy a kijelző. Vagy van erre más módszer esetleg a Tasker-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest