Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ERPY
    őstag

Le tudnád írni, karakterre pontosan, h milyen parancsok vannak a profilokban?
    Vhogy úgy, ahogy én szoktam:

Profil neve
    Context: (elérési út/név) [feltételek és paraméterek]
    Enter task:
    1. (pl. Variable Set %var to 1 if %pos ~ *home*)
    2.
    ...
    Exit task:
    1.
    2.
    ...

Mert így nem elég exakt, szintaktikai vagy szemantikai hiba is okozhatja, miközben logikailag akár helyes is lehet.
    (pl a %WIFI értéke nem lehet "OFF", mivel kisbetűket ad vissza. És Tasker-nél ez nem mindegy.)

Vagy exportáld a profilt és töltsd fel ide!

Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy csak vmit elhibáztál, mivel ez egy teljesen hétköznapi feladatnak tűnik.

Maradjunk annyiban ha megoldható, mivel töröltem a beállításokat a wifire vonatkozóan, hogy jelenleg ugyanaz a felállás mint amit leírtam, csak wifi ki be kapcsolás nélkül, és nincs wifi figyelés. Jelenleg most csak a fényerőket állítja.

Szal inkább akkor lépésenként kellene a segítség, hogy hogyan figyeljem a wifit, a kikapcsolást, bekapcsolást.
    Az otthoni, utcai profilok ugyanúgy megvannak mint írtam, csak kiszedve a wifi ki-be kapcsos dolgokat, és nincs már a 10 perces wifi figyelés sem.
    Így most működik ugyan, de a wifim folyamatosan megy. A mobilnet ki-be kapcsolást azért nem is csesztettem, mert ha wifi nincs az legalább legyen, mert IMO-n elég sokan keresnek, szal nekem fontos hogy valamin mindig legyen a teló.

Új hozzászólás Aktív témák