Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
davtsik
tag
válasz
bogil99
üzenetére
Szasztok! Pár napja használom a Taskert, és azt akarom beállítani, hogy ha nincs wifi csatlakoztatva, akkor 20percenként kapcsolja be a mobilnetet 2 percre. Addig eljutottam, hogy 20 percenként bekapcsolja a mobilnetet, de ez a 2perces időzítős dolog nem akar össze jönni.
Eddig így néz ki a progi:Profile: Mobilnet (2)
Time: Every 2m
State: Not Wifi Connected [ SSID:* MAC:* IP:* ]
Enter: Mobilnet On (7)
A1: Secure Settings [ Configuration:Mobile Data Enabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]Exit: Mobilnet Of (8)
A1: Secure Settings [ Configuration:Mobile Data Disabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]Az exittel vagyok meglőve. ( tudom hogy 2percenként kapcsol most be, csak az ellenőrzés miat tállítottam ennyire)
A segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest