- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korfa
aktív tag
válasz Vasti74 #18761 üzenetére
Azért az kiderül hogy a műsor a rossz vagy az az lg körül van gond.
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tarr.tarrmobiltv
Ios:
https://itunes.apple.com/us/app/tarr-mobiltv/id916921166?l=hu&ls=1&mt=8véletlenül nem külföldön vagy? Gondolom azért nem találod.
-
Crus
őstag
válasz Vasti74 #18749 üzenetére
Köszönöm a meglátásaid, tippjeid!
Most volt itt nálam egy Win7-es noti, majd egy Win10-es. Mind a kettő u.a. csinálta a netemmel, mint a desktop gépem: bizonyos oldalak elsőre nem töltődnek be csak ráfrissítéskor, vagy nagyon lassan próbálnak betölteni, vagy betöltenek részben, szétesett szerkezettel. Szerencsére kevés ilyen oldal van, de ma telepítgettem és pont driveres oldalak közül is 1-2 így viselkedett.
Nincs router. Az Arris kábelmodemtől mindenféle megosztás nélkül direktben megy bele a desktop gépbe a LAN kábel.
Másik internet kapcsolattal, minden gép rendesen betölt bármit. Ezt úgy tudom megoldani, hogy nem az Arrist használtam próbaként és nem annak USB portját, hanem egyszerűen a telómon csináltam egy wifi hotspotot és ahhoz csatlakoztam a notimmal, meg a desktop gép + USB wifi stick kombóval. Telekomos mobilnettel perfekt... csak hát a térerő itt gáz, meg 10 GB az hamar lemegy. Nem azért fizetem a Tarr-t, hogy mobilnettel kínlódjak ugye :-/
Már mindent is próbáltam. Totál szűz rendszerrel is, többféle LAN driverrel, még USB-LAN átalakítóval is. Ha a Tarr modemből jön a net, akkor 2-3 hónapja a fentebb már emlegetett hiba van.
De ahogy írtam, meg már egy másik úriember is megerősítette, neki 45 km-re tőlem u.e. a gondja! 3km-re tőlem egy másik ismerősömnek dettó. 25 km-re szintén megyén belül egy másik ismerősnek dettó. Ez Tarr gond lesz itt a régióban, csak sokan nem is szólnak, mert mondjuk olvassa az Origót, meg az Indexet, meg FB-ozik, Gmail és SOHA fel se tűnik neki, hogy valami nem jó, mert ezek mindig gond nélkül mennek... de én még ezen kívül használok simán 100-150 webhelyet és cirka 10%-uk rendetlenkedik.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
farkas-j
őstag
válasz Vasti74 #18748 üzenetére
Ritkán használom, egyszer tapasztaltam ilyen problémát. Bejelentettem az ÜFSZ-nak és pár percen belül megoldották, mivel központi probléma volt. Lehet, hogy most is az. A központi hibát pl a telefonoddal történő teszteléssel tudod kizárni vagy alátámasztani. Ha azon is van csúszás, akkor vélhetően központi probléma.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Vasti74
aktív tag
válasz Vasti74 #18719 üzenetére
Sziasztok!
Elkiabáltam a hang csúszást.
LG WebOS 4.0 tévén nézzük néha a Tarr MobilTV-t, és pár napja (egy ideje nem használtam) több csatornán is piszkosul késik a kép, kb. 20-30mp-es késésben van a hanghoz képest...
Duna, TV2 Séf, ami hirtelen feltűnt, de ahogy ma végignyomogattam, több csatornánál is ez volt.
Van erre valami megoldás, javítás, akármi? A programban (a legfrissebb valószínűleg, legalábbis a tévé nem mutat elérhető frissítést) nem találtam a tévén semmilyen állítási lehetőséget (egyszer régebben sok csatornán állandóan szétesett a kép, amikor pufferelés után magasabb felbontásra váltott volna: akkor hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták állítsak a minőségen az alkalmazásban, de szerintem, legalábbis LG-n nincs beállítási lehetőség, Samsung tévénk meg éppen nincs)
Üdv: Vasti -
Crus
őstag
válasz Vasti74 #18729 üzenetére
Köszi!
Igen, egy Arris, általuk adott kábelmodemről. MTU-t nem tudtam benne állítani, nem találok ilyen opciót... Win10 alatt a gépemen állítottam, nem segített sajna.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest