- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz didyman #5470 üzenetére
Megnéztem, fú te, ez az ős kodegány táp ez valami irgalmatlan. Olyan dzsungel van a trafó körül, hogy gyakorlatilag hozzáférhetetlen pákával, minden egybecsavarozva hűtőbordával, max alulról a nyák réz feléről lehetne odakötni bármit a trafó közelébe, de fém ház lévén ez nem túl ideális, picit jobbra valahol? Mondjuk a kimeneti szűrőtekercs körül nincs valami alternatíva? Arra a részre már be tudnék fúrni a pákával.
Kipróbáltam csak simán a +12V / -12V között, hátha elviseli, "úgyis van egy szatyorral" alapon hát mit mondjak működött ... dött mivel úgy 10 másodpercig ment miután elkezdtem rángatni a joy-t hogy kezdjenek ellendolgozni a motorok és kapja fel amit szeretne az automata szobaillatosítás után megkerestem az eredeti adapterét és rosszúl emlékeztem, ez a joy 750mA-t kap fel, szóval a táp ettől már megsértődött. NEXT!Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Hálózatokról alaposan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest