Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Szerintem használd simán a 400assal!:)
Vinni kell azt neki!:D -
Ranger007
csendes tag
Probáltam aztis hogy a 400-ason volt a lap meg a vga de akkor majdnem 13,3V nyomott 12 helyett, kicsit parásvolt igy hogy nincs rajta csak az alaplap éppen hogy nemmegy 13fölé. Miaz ami ennyit zabál az alaplapon?
-
FluID
tag
Egy ilyen konfig megérne már egy normális tápot...
Próbáltad a radeont a 300as tápra kötni a lappal együtt?
A videókari kap tápot a csatlakozójáról meg az AGP-ről is.
Lehet hogy az nem tetszik neki.
Talán:F -
Ranger007
csendes tag
Hello, Szóval nemrég beújítottam egy 9800pro-t és hát bizony igencsak kevésnek tűnt a Mercury 400w-tápom, Pénzem ugye meg igencsak nemvolt egy márkás cuccra, ezért elhatároztam, hogy két tápot rakok a gépbe. pont jovolt mert volt otthon egy 300w szintén Mercury táp, Na mondom akkor a 300 ason fog menni az alaplap és a 400-ason meg a 2 vinyo,1cd-rw,1dvd olvaso,a 9800pro,és a ventik,Nos Fogtam szét mindkét tápot a zöld vezetéket összekötöttem mind a kettőn és az egyik feketét, ugye ez azért kellett hogy egyszerre kapcsoljanak be illetve ki a tápok megcsináltam, bekötögettem a dolgokat a fent leirt módon és a 400-as mercury amin ugye az alaplap kivételével minden van tökéletesen tartotta a 12V-ot és az 5V-ot. De most jön a döbbenet amikor nézem hogy mivan a 300W- táppal kiírja a Pcprobe hogy 12Vhelyett12.6-9 terheléstől függ és az 5V helyett pedig 4,3-5 pedig ezen csak az alaplap van Megpróbáltam forditva is de a 400as is ugyanúgy ingadozik,Szoval a kérdésem mi a túró van?????? Valahova szökik az áram? Vagy valamit nemjol kötöttem be? Ja a gépben egy 3200+ barton proc meg egy Asus a7n8x-e deluxe alaplap van.
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- OLED TV topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest