Keresés

Aktív témák

• Ranger007

csendes tag

válasz Sárpac #8 üzenetére

JA mind a Kettőt Müszerrel.

• Ranger007

csendes tag

Probáltam aztis hogy a 400-ason volt a lap meg a vga de akkor majdnem 13,3V nyomott 12 helyett, kicsit parásvolt igy hogy nincs rajta csak az alaplap éppen hogy nemmegy 13fölé. Miaz ami ennyit zabál az alaplapon?

• Ranger007

csendes tag

Hello, Szóval nemrég beújítottam egy 9800pro-t és hát bizony igencsak kevésnek tűnt a Mercury 400w-tápom, Pénzem ugye meg igencsak nemvolt egy márkás cuccra, ezért elhatároztam, hogy két tápot rakok a gépbe. pont jovolt mert volt otthon egy 300w szintén Mercury táp, Na mondom akkor a 300 ason fog menni az alaplap és a 400-ason meg a 2 vinyo,1cd-rw,1dvd olvaso,a 9800pro,és a ventik,Nos Fogtam szét mindkét tápot a zöld vezetéket összekötöttem mind a kettőn és az egyik feketét, ugye ez azért kellett hogy egyszerre kapcsoljanak be illetve ki a tápok megcsináltam, bekötögettem a dolgokat a fent leirt módon és a 400-as mercury amin ugye az alaplap kivételével minden van tökéletesen tartotta a 12V-ot és az 5V-ot. De most jön a döbbenet amikor nézem hogy mivan a 300W- táppal kiírja a Pcprobe hogy 12Vhelyett12.6-9 terheléstől függ és az 5V helyett pedig 4,3-5 pedig ezen csak az alaplap van Megpróbáltam forditva is de a 400as is ugyanúgy ingadozik,Szoval a kérdésem mi a túró van?????? Valahova szökik az áram? Vagy valamit nemjol kötöttem be? Ja a gépben egy 3200+ barton proc meg egy Asus a7n8x-e deluxe alaplap van.

Aktív témák