Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Mondjuk a PFC- működésének elmagyarázásánál én (akinek ott megáll a tudomása az elektronikáról hogy egy kapcsolót beépítek egy áramkörbe), már bajban voltam a magyar nyelvre való fordításánál, de aki kicsit otthon van a témában biztos nem fogja többet megkérdezni mi is az a PFC tulajdonképpen
-
-
Ferdzsoo
addikt
Nah még annyi, hogy hogy az istenbe jegyzem meg melyik tüske hova ment?
Felírogatom a kábelrais meg a csatirais? Hogy amikor visszarakjam tudjam...
Pl számokkal? vagy te hogy csináltad van egyszerűbb megoldás? -
Ferdzsoo
addikt
Kérdésem lenne.
Kábelharisnyát akarok húzni a tápom 24-tűs alaplapi csatlakozójára.
Probléma: Valamivel el kell távolítani a tüsiket hogy rámenjen a harisnya. Namármost neten találtam direkt ehhez fejlesztett szerszámot, az egyetlen probléma vele hogy 2600FT.
Az meg elég sok. Emiatt nem venném csak meg hogy 10 percig használjam.
Szóval bármien másodlagos megoldást elfogadnék, esetleg tapasztalatokat ki hogy oldotta meg, vagy hogy egyáltalán létezik e alternatív megoldás.
Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest